ΠΑΟΚ: “Ρίξτε όλοι μαύρο στον Ζαγοράκη. Είναι καταχραστής και προδότης”

Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητούν από τους ψηφοφόρους να “μαυρίσουν” τον Θοδωρή Ζαγοράκη; Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη δημοσιοποίηση των ονομάτων του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ και ήδη το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Οι γνώμες για τη συμμετοχή του Θοδωρή Ζαγοράκη στις ευρωεκλογές 2014, φαίνεται να διίστανται, ωστόσο, για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο ξεκάθαρα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανα τη χώρα όχι μόνο διαφωνούν με την απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να κατέβει στις ευρωεκλογές με ένα κόμμα σαν τη ΝΔ, που όπως αναφέρουν είναι “η λαίλαπα των μνημονίων και αυτοί, που διασπάθισαν τον ιδρώτα του κοσμάκη και τολμούν ακόμα και σήμερα να μιλούν για ευήμερη εξέλιξη, τη στιγμή που γύρισαν το βιοτικό επίπεδο του κόσμου 30 χρόνια πίσω” αλλά αποτρέπουν και τους ψηφοφόρους από το να ψηφίσουν τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Θοδωρή Ζαγοράκη έχει ως εξής:

“Τον Ιούνιο του 2007 σε υποδεχθήκαμε μετά Βαΐων και κλάδων να μπεις μπροστά. Να ξεβρωμίσουμε από το τρύπημα δεκαετιών, να πάρουμε στα χέρια μας αυτή τη χειμαρρώδη δύναμη που λέγεται κόσμος του Π.Α.Ο.Κ, την ακατανίκητη ορμή αντίστασης απέναντι σε κάθε τι στημένο και παρακμιακό που σκοπίμως κρατούσε τον Σύλλογο δέσμιο μικροσυμφερόντων και τον καταδίκαζε στη μετριότητα, φοβούμενος την ε(ξε)γερσή του. Ζητήσαμε ως αντίτιμο μόνο την εντιμότητά σου. Ούτε τα λεφτά σου (;), ούτε τ’ ονομά σου. Αποδείχθηκε πόσο τίμησες την επιταγή που σου παραδώσαμε εν λευκώ να καθαρίσεις τον ΠΑΟΚ, όταν σε πιάσανε τα ψυχολογικά σου τον Οκτώβρη του 2009 που παράτησες τον Σύλλογο στα δύσκολα για να γυρίσεις ξανά τον Γενάρη του 2010, λες και ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν μαγαζάκι σκυλάδικης συνάθροισης απελπισμένων αγροτών που επισκέπτεσαι συχνά”.

Ενώ η ανακοίνωση συνεχίζει “Ο Π.Α.Ο.Κ. και οι οπαδοί του αποτάσσουν τους υπαλλήλους των τραπεζιτών που γονάτισαν τούτο τον τόπο, δεν τους ψηφίζουν, αλλά τους καταβαραθρώνουν και τους πολεμούνε μέχρι ενός. Είσαι το ίδιο ανεπιθύμητος σε μας, όσο είναι η λαίλαπα των μνημονίων και αυτών που διασπάθισαν τον ιδρώτα του κοσμάκη και τολμούνε ακόμα και σήμερα να μιλάνε για ευήμερη εξέλιξη, τη στιγμή που γύρισαν το βιοτικό επίπεδο του κόσμου 30 χρόνια πίσω. Ο ΠΑΟΚ δεν υποστηρίζει κανένα κόμμα, είναι εναντίον όλων, ο ΠΑΟΚ δεν διαπραγματεύεται την αξιοπρέπειά του και την μετωπική του σύγκρουση με την καθεστηκυία τάξη, ούτε ζητιανεύει παρασκήνια. Δεν μας νοιάζει ποιοι σε στηρίζουν και η μπίζνα κανενός, ούτε τρώμε την παραμύθα των νεόδμητων site της παρακμής και της παραπληροφόρησης που μύρισαν μεδούλι και άρχισαν τον ψεκασμό υποστήριξής σου. Απαγορεύουμε δια ροπάλου να εκμεταλλεύεσαι τα ιερά 4 γράμματα . Σε εγκαταλείπουμε στην (γραφική) μοίρα σου. Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μαυρίσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη μέχρι τελικής πτώσης ως ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ των προσδοκιών του, ως ΠΡΟΔΟΤΗ των ονείρων του και τώρα και ως ΥΠΗΡΕΤΗ του πιο καταστροφικού, αισχρού και αυταρχικού πολιτικού συνονθυλεύματος που κυβέρνησε την Ελλάδα μεταπολεμικά και την έχει φέρει στην απόλυτη παρακμή και στη διάλυση κάθε έννοιας κοινωνίας.
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ,ΚΑΒΑΛΑΣ,ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ,ΣΕΡΡΩΝ,ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ”.

Διαβάστε ποια τα ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.