Το Ποτάμι: πότε και πού η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Θεοδωράκη

Σε ποια εκπομπή θα κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη;

Την Τρίτη 8 Απριλίου αναμένεται να κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ αυτή τη φορά δεν θα έχει τον ρόλο του δημοσιογράφου-παρουσιαστή αλλά του πολιτικού προσώπου και εκπροσώπου του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και Το Ποτάμι, πρόκειται να φιλοξενηθούν στην εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου “360 μοίρες“, προκειμένου να μιλήσει για το όραμα του κόμματος, ενώ θα του δοθεί και η ευκαιρία να απαντήσει δημόσια σε καίριες και καυτές προεκλογικές ερωτήσεις.

Ο δημοσιογράφος, αναμένεται να απαντήσει και σε όλους εκείνους, που τον κατηγόρησαν για την κίνησή του να ιδρύσει Το Ποτάμι αλλά και για το τι προσδοκά από τις εκλογές, καθόσον σε σύντομο χρονικό διάστημα, το κόμμα απέκτησε φανατικούς υποστηρικτές, οι οποίοι και το ενέταξαν στην τρίτη θέση των δημοσκοπήσεων.

Η συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στην Σοφία Παπαϊωάννου και τις “360 μοίρες” φαίνεται πως θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, ενώ το σίγουρο είναι πως τα όσα θα λεχθούν το βράδυ της Τρίτης, θα απασχολήσουν έντονα τα μέσα και την πολιτική σκηνή.

Διαβάστε γιατί Το Ποτάμι “τρέμει” τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.