Βαγγέλης Τζωρτζίδης: ποιος ο άτυχος σύζυγος της Νατάσας Μιχαηλίδου

Ποιος ήταν ο άτυχος σύζυγος της Νατάσας Μιχαηλίδου, Βαγγέλης Τζωρτζίδης;

Σε βαρύ πένθος βύθισε το ελληνικό βόλεϊ ο χαμός του νομικού συμβούλου της ΕΟΠΕ, Βαγγέλη Τζωρτζίδη, και της οικογένειάς του σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως αναφέρει και η αστυνομία, το αυτοκίνητο του εκλιπόντος ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 200 μέτρων, με θλιβερή συνέπεια να βρουν τραγικό θάνατο ο Βαγγέλης Τζωρτζίδης, η σύζυγός του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Το Δελτίο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πελοποννήσου αναφέρει:

Την 18-4-2014 και ώρα 12.25 στο στην Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός και επέβαιναν η 39χρονη σύζυγος του, καθώς και τα (2) ανήλικα παιδιά τους (άρρεν), ηλικίας (6) και (3) ετών, αντίστοιχα, κινούμενο με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πύργο, εξετράπη αριστερά της πορείας του και κατακρημνίστηκε σε γκρεμό βάθους (200) περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό όλων των ανωτέρω επιβαινόντων. Προανάκριση διενεργείται από το Τ.Τ. Τρίπολης.

Συλλυπητήρια από ΕΟΠΕ

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση του Θεανθρώπου, η οικογένεια της ΕΟΠΕ δέχθηκε ένα ακόμη σκληρό χτύπημα.

Ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Τζωρτζίδης, η σύζυγος του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα τη Μεγάλη Παρασκευή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

Συλλυπητήρια από ΕΣΑΠ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ συγκλονισμένοι από την είδηση της «απώλειας» του γνωστού νομικού Ευάγγελου Τζωρτζίδη και της οικογένειας του σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στους συγγενείς των εκλιπόντων.

Το αυτοκίνητο του Bαγγέλη Τζωρτζίδη για άγνωστους λόγους βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων στο 85ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τριπόλεως – Πύργου. Νεκροί ανασύρθηκαν ο Τζωρτζίδης (41 ετών), η σύζυγος του (38 ετών) και τα δυο τους αγόρια 3 και 6 ετών.

Διαβάστε πώς σκοτώθηκε η οικογένεια της Νατάσας Μιχαηλίδου και ποιο το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Mega για τη Νατάσα Μιχαηλίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.