Βαγγέλης Τζωρτζίδης: πώς ξεκληρίστηκε η οικογένεια του. Θρήνος

Τι συνέβη στην οικογένεια του νομικού συμβούλου της ΕΟΠΕ, Βαγγέλη Τζωρτζίδη;

Ένα τραγικό δυστύχημα είχε ο νομικός σύμβουλος της ΕΟΠΕ, Βαγγέλης Τζωρτζίδης, κατά το οποίο σκοτώθηκε ολόκληρη η σύζυγος του Νατάσα Μιχαηλίδου και τα 2 παιδιά του.

Η είδηση του δυστυχήματος, που είχε η οικογένεια του Βαγγέλη Τζωρτζίδη έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο αλλά και στον χώρο του βόλεϊ, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο προκλήθηκε αφότου το αυτοκίνητο της οικογένειας εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων.

Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος είναι ο θάνατος του δικηγόρου και νομικού συμβούλου της ΕΟΠΕ Βαγγέλη Τζωρτζίδη, της 38χρονηw συζύγου του και των δυο παιδιών τους, ηλικίας 3 και 6 ετών.

Όπως εξέδωσε σε Δελτίο Τύπου η αστυνομική διεύθυνση Πελοποννήσου για τον θάνατο της οικογένειας του Βαγγέλη Τζωρτζίδη:

“Την 18-4-2014 και ώρα 12.25 στο στην Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 41χρονος ημεδαπός, Βαγγέλης Τζωρτζίδης και επέβαιναν η 39χρονη σύζυγος του, καθώς και τα (2) ανήλικα παιδιά τους (άρρεν), ηλικίας (6) και (3) ετών, αντίστοιχα, κινούμενο με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πύργο, εξετράπη αριστερά της πορείας του και κατακρημνίστηκε σε γκρεμό βάθους (200) περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό όλων των ανωτέρω επιβαινόντων. Προανάκριση διενεργείται από το Τ.Τ. Τρίπολης”.

Διαβάστε ποιο το αποχαιρετιστήριο του Mega για την απώλεια της Νατάσας Μιχαηλίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.