Δήλωση-βόμβα του Χαϊκάλη για τον Σάκη Μπουλά και το 50-50

Ποια η δήλωση-βόμβα του Χαϊκάλη για τον Σάκη Μπουλά και το 50-50;

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες από το χαμό του Σάκη Μπουλά, αλλά οι επιστήθιοι φίλοι του δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη την απώλειά του.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος σε συνέντευξή του μίλησε για τον κολλητό του φίλο Σάκη Μπουλά και τη σειρά 50-50, που αγάπησε όλη η Ελλάδα.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και υποψήφιος περιφερειάρχης προχώρησε σε μια δήλωση βόμβα λέγοντας ότι η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να ξαναδεί το 50-50.

«Σε πρώτο πλάνο είναι νωπές οι μνήμες. Θυμάμαι τις στιγμές, θυμάμαι τα γυρίσματα, τις πλάκες που κάναμε και με τον Πέτρο. Μου φαίνεται περίεργο που ο τρίτος της παρέας δεν είναι πια μαζί μας», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Σημείωσε επίσης ότι ο Σάκης ήταν ένας άνθρωπος συγκροτημένος, με πολύ χιούμορ και αγάπη, λειτουργούσε ψυχικά και πνευματικά με έναν ιδιότυπο τρόπο, που τον έκανε ξεχωριστό.

«Μακάρι να μπορούσαμε να συλλάβουμε όλοι την ανθρωπιστική του διάθεση, να διυλίσουμε τη σιωπή του και να την κάνουμε πνευματική ανάταση», δήλωσε στην εφημερίδα «Το Χωνί».

Διαβάστε τι είπε ο Σάκης Μπουλάς στον Παύλο Χαικάλη όταν κατέβηκε στην πολιτική.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.