Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Παρασκευή 25 Απριλίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Απριλίου Φεβρουαρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Απριλίου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή σου. Πρέπει όμως να αποφύγεις τα βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα, που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να έχεις.

Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος, η σημερινή Παρασκευή για εσένα είναι ημέρα έντασης. Ιδιαίτερα για κάποιες συγγενικές ή φιλικές σχέσεις. Λάθη του χθες ή μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν την είχες αντιληφθεί, θα κάνουν την εμφάνιση τους. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα. Επίσης, δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν μακροπρόθεσμα σχέδια.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, θα είναι πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές. Πρέπει να δεις με σύνεση και προγραμματισμό, τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Μπορείς να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά μπορείς να εμπιστευτείς. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και είναι σίγουρο ότι μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που έχεις θέσει. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό, για αυτό πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και είναι σίγουρο πως με ό,τι καταπιαστείς, θα μπορέσεις να το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου δίνει απόλυτη ικανοποίηση. Διανύεις μια περίοδο που βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και η δυναμικότητα που σου χαρίζει η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Δία, σε παροτρύνει να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς, γιατί θα έρθουν πολύ θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Απόφυγε να μην εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο για εσένα. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και ανακόπτουν την ανοδική σου πορεία.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτήν την Παρασκευή φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από αμφίβολα άτομα. Ζητήματα οικογενειακά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, μπορούν να διευθετηθούν σήμερα με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μπορεί αυτό το διάστημα να αισθάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, ενώ εσύ συνεχίζεις να κάνεις πολλές προσπάθειες. Σήμερα φρόντισε να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Και πάνω από όλα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Αιγόκερε. Ωστόσο, πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα, έτσι ώστε να μην αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε για να σωθείς. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ζήτα και τη συμβουλή κάποιου δικού σου ατόμου. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Να είναι ψύχραιμος και ρεαλιστής, και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα συμβούν κάποια απρόοπτα στη ζωή σου, που θα σε αποσυντονίσουν. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία για να τα αντιμετωπίσεις και προπάντων, να μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μην κινηθείς βιαστικά και πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά καλά.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!