Αυτός είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας που “έπαιζε” με ανήλικα κοριτσάκια

Ποιος είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας Άκης Λευκαρίτης, που φέρεται να “έπαιζε” με ανήλικα κοριτσάκια

Σοκ προκάλεσε στην Κύπρο η σύλληψη του επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη και του 35χρονου Νίκου Νικολάου για υπόθεση βιασμού δυο ανήλικων κοριτσιών 15 και 14 ετών.

Ο 57χρονος επιχειρηματίας Κ. Λευκαρίτης είναι μέλος του ΔΣ της εταιρείας Πετρελαιοειδών «Πετρολίνα» η οποία είναι οικογενειακή εταιρεία. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, στο οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ύποπτοι σήμερα το πρωί, εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα 6ημερης κράτησης.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη των δύο αντρών ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη, όταν μία ανήλικη 15 ετών κατήγγειλε στην αστυνομία ότι συναντήθηκε με τον 35χρονο, τον οποίο γνώρισε μέσα από σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ο ύποπτος Άκης Λευκαρίτης την απήγαγε, τη μετέφερε στο διαμέρισμά του στη Λευκωσία, τη χτύπησε και ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, ο Νικολάου τη μετέφερε σε διαμέρισμα στη Λάρνακα όπου επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τη συμμετοχή όμως και του επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη.

Παράλληλα, ανέφερε ότι στο διαμέρισμα βρισκόταν και άλλη μια ανήλικη 14 ετών η οποία φέρεται να βιάστηκε και να κακοποιήθηκε και από τους δύο υπόπτους. Η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη της 14χρονης μέχρι στιγμής, ωστόσο, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» είναι θέμα χρόνου να βρεθεί. Σε έρευνα πάντως που έγινε στο διαμέρισμα του 35χρονου εντοπίστηκε και ποσότητα ναρκωτικών.

Από τη μεριά του ο Άκης Λευκαρίτης, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας εξέφρασε την πρόθεσή του να συνεργαστεί με την αστυνομία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Παράλληλα, δια του συνηγόρου του, δεν έφερε ένσταση στην προσωποκράτησή του και δήλωσε «συντετριμμένος από την εξέλιξη στην υπόθεση». Σε δηλώσεις του στο 24Η, ο δικηγόρος υπεράσπισης του Άκη Λευκαρίτη ανέφερε τα εξής: «Δεν νομίζω στο παρόν στάδιο ότι πρέπει λεχθεί οτιδήποτε. Είναι μια υπόθεση η οποία εξετάζεται. Ο πελάτης μου είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, άρα προς το παρόν δεν νομίζω να πρέπει να εμπλακούμε σε οποιεσδήποτε συζητήσεις από τη στιγμή που γίνονται έρευνες ακόμη. Δεν θα ήταν σωστό».

Ο Άκης Λευκαρίτης αντιμετωπίζει τις ακόλουθες κατηγορίες:

● συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος
● αδικήματα κατά παράβαση του νόμου περί εμπορίας προσώπων
● διαφθορά γυναίκας

Ο Νικολάου αντιμετωπίζει κατηγορίες:

● αδικήματα κατά παράβαση του άρθρου 6 που αφορά την εμπορία παιδιών

● απαγωγή

● βιασμό

● πρόκληση πραγματικής βλάβης

● εκμετάλλευση πόρνων

● άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς

● κλοπή

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 26-28 Απριλίου στη Λάρνακα και τη Λευκωσία.

Διαβάστε ποιες είναι οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο παιδίατρο στα Ιωάννινα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.