Εκλογές 2014 Exit Poll: Ανατριχίλα με τα αποτελέσματα στις Ευρωεκλογές

Ανατριχίλα σκορπούν τα αποτελέσματα exit poll που συζητούν στα κομματικά γραφεία για τις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές 2014.

Στα κομματικά γραφεία έφτασαν τα αποτελέσματα από το πρώτο κύμα των exit poll για τις Εκλογές 2014 και τα μηνύματα δείχνουν οτι θα έχουμε μεγάλη βραδιά απόψε.

Τα αποτελέσματα των exit poll δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν μέχρι τις 7 μ.μ. Παρ’ όλα αυτά, γνωστά blogs όπως το fimotro, δημοσιεύουν εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, με βάση τις δημοσκοπήσεις, μεγάλη μάχη δίνουν τα μικρά κόμματα για την τέταρτη θέση. Η τρίτη θέση φαίνεται να έχει κριθεί και αυτό θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις και ανησυχίες γύρω από τα αποτελέσματα exit poll στις Εκλογές 2014.

Αίσθηση κάνει το γεγονός οτι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, γνωστό κόμμα παλεύει για την επιβίωση του, ενώ δεν είναι καθόλου σίγουρο οτι θα εκλέξει καν ευρωβουλευτή.

Την ίδια ώρα, κόμμα με σημαντική προβολή τους τελευταίους μήνες φέρεται να δίνει μάχη για ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά όλα θα κριθούν από την προσέλευση στην κάλπη των νέων ψηφοφόρων.

Οι εκτιμήσεις αυτές έχουν δοθεί από τρεις δημοσκόπους, οι οποίοι συνιστούν προσοχή. Το σίγουρο είναι οτι στις 7 μ.μ. αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις. Περισσότερα σε λίγο.

Διαβάστε τα πρώτα στοιχεία για τη συμμετοχή στις Εκλογές 2014 και αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στις Εκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.