Ποιοι ψήφισαν “όχι” στην άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Ποιοι ψήφισαν κατά και ποιοι υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής;

Αρκετοί ήταν εκείνοι, που φάνηκε να πείστηκαν από τις εξηγήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Αλεξόπουλου, Μίχου, Γερμενή και Μπούκουρα, καθώς τα «όχι» και τα «παρών» για την άρση ασυλίας τους ξεπέρασαν αθροιστικά σε κάποιες περιπτώσεις τα 35.

Πιο συγκεκριμένα, κατά της άρσης ασυλίας του Στάθη Μπούκουρα ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ Τάνια Ιακωβίδου και Α. Μαρίνος, του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, Κ. Σκανδαλίδης, Ν. Σηφουνάκης, Μ. Κασσής και Γ. Ντόλιος, και των Αν.Ελλ. Ραχήλ Μακρή, Π. Χαϊκάλης και Μ. Ουζουνίδης, ενώ οι τρεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας και για τους άλλους τρεις της Χρυσής Αυγής.

Ταυτόχρονα, οι Ιακωβίδου, Μαρίνος, Σκανδαλίδης, Σηφουνάκης, Κασσής και Ντόλιος ψήφισαν κατά της άρσης της ασυλίας και για την περίπτωση Αλεξόπουλου.

Από την άλλη πλευρά, «Παρών» για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Αλεξόπουλου και Μπούκουρα, ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ Χ.Κέλλας, Γ. Δεικτάκης, Ηλ. Βλαχογιάννης και Δ. Κυριαζίδης, ο Β. Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι Θ. Παραστατίδης και Π. Μουτσινάς, ενώ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Μαρία Κόλλια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ψήφισαν «παρών» για τις περιπτώσεις των Μίχου και Γερμενή.

Συγκεκριμένα, για τον Νίκο Μίχο, 197 ψήφισαν υπέρ της άρσης, 16 κατά και 7 δήλωσαν παρών. Για τον Γιώργο Γερμενή 197 ψήφισαν υπέρ, 16 κατά και 7 παρών. Για τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο 183 ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας, 25 κατά και 12 παρών και για τον Στάθη Μπούκουρα 182 ψήφισαν υπέρ, 26 κατά και 12 παρών.

Δείτε το βίντεο με τον Στάθη Μπούκουρα να ξεσπά σε κλάμματα στη Βουλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.