Περιφέρεια Αττικής Εκλογές 2014 Αποτελέσματα Exit Poll: Σγουρός-Δούρου

Μάχη δίνουν η Ρένα Δούρου και ο Γιάννης Σγουρός στα αποτελέσματα των exit poll για τις εκλογές 2014 στην Περιφέρεια της Αττικής.

Οριακή μάχη δίνουν η Ρένα Δούρου με τον Γιάννη Σγουρό στην περιφέρεια Αττικής στις εκλογές 2014 και αγωνιωδώς περιμένουν τα αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Σγουρός στο δεύτερο κύμα των Exit Poll λίγο πριν τα αποτελέσματα στις εκλογές 2014 προηγείται, αλλά τα πράγματα είναι πολύ οριακά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και σίγουρες προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν.

Περιφέρεια Αττικής Αποτελέσματα Exit poll
Σγουρός 48-52%
Δούρου 48-52%

Στις δηλώσεις της η Ρένα Δούρου ανέφερε για τις εκλογές 2014 πως «σήμερα είναι σπουδαία μέρα. Μπορούμε οι πολίτες να πάρουμε τις ζωές μας πίσω στα χέρια μας επιλέγοντας ποιους και ποιες θα μας κυβερνήσουν».

Η Ρένα Δούρου ευχαρίστησε τους δικαστικούς αντιπρόσωπους και την εφορευτική επιτροπή που «έχουν να αντιμετωπίσουν μια καινούργια διαδικασία με τρεις κάλπες».

Τέλος, σε ερώτηση αν νιώθει αισιόδοξη για τα αποτελέσματα η ίδια απάντησε πως «αν δεν ήμουν αισιόδοξη, πεισματάρα και βέβαιη ότι μπορούμε οι Έλληνες πολίτες να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, τότε δε θα έβαζα υποψηφιότητα».

Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα στις Εκλογές 2014 και πιο συγκεκριμένα:

Εκλογες 2014 Αποτελέσματα Περιφέρεια Αττικής
Εκλογές 2014 Αποτελέσματα Ευρωεκλογές 2014
Ευρωκλογες 2014 Αποτελέσματα Α και Β Αθηνών
Ευρωκλογες 2014 Αποτελέσματα Α και Β Πειραιά
Ευρωκλογες 2014 Αποτελέσματα Α και Β Θεσσαλονίκης
Εκλογες 2014 Αποτελέσματα Δήμος Αθήνας
Εκλογες 2014 Αποτελέσματα Δήμος Πειραιά

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.