Conchite Wurst: ποια είναι στα αλήθεια η γυναίκα με το μούσι της Eurovision

Ποια είναι στ’ αλήθεια η γυναίκα με το μούσι Conchite Wurst της Eurovision 2014; Δείτε τις φωτογραφίες της Conchite Wurst.

Μόνη της στο stage σε μια μικρή εξέδρα, με χρυσοκέντητο στενό φόρεμα η Conchite Wurst από την Αυστρία έκανε μια μοναδική εμφάνιση στον χθεσινό ημιτελικό της Eurovision.

Μια γυναίκα με πανέμορφο μυώδες σώμα, μακριά μαλλιά, μακριές βλεφαρίδες, τέλειο μακιγιάζ, γυναικείο ντύσιμο και μούσι!

Ποια είναι όμως η γυναίκα με τα μούσια, όπως την αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, θυμίζοντας κάτι από πλανόδιο τσίρκο με ένα πιο καλλιτεχνικό touch ή την «Θέκλα» του Αρκά.

Το πραγματικό όνομα της Conchite Wurst είναι Τόμ Νόιβιρτ. Γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1988 στο Γκμούντεν, της Αυστρίας. Πρωτοεμφανίστηκε σε ένα σόου ταλέντων στην αυστριακή τηλεόραση, το Starmania, όπου και κατάφερε να φτάσει στον τελικό κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Ένα θηλυπρεπές αγόρι με φωνή που είχε να πει κάτι, όμως άλλο ένα ανάμεσα σε πολλά. Αφού πέρασαν μερικά χρονάκια και έκανε το πέρασμά του από το μουσικό ποπ στερέωμα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, ο Τομ δημιούργησε την περσόνα «Κοντσίτα Βούρστ».

Το 2011 η Conchite Wurst πήρε μέρος, με την καινούργια του εμφάνιση, στο τάλεντ σόου της κρατικής αυστριακής τηλεόρασης «Η μεγάλη ευκαιρία». Όχι μόνο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, αλλά έγινε και πρωτοσέλιδο σε όλα τα μέσα την επόμενη μέρα.

Οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή. Το ένα ριάλιτι ακολουθούσε το άλλο, οι δημοσιογράφοι ήθελαν να μάθουν περισσότερα. Όπως γίνεται συνήθως με ότι ακραίο κυκλοφορεί, ο κόσμος διψάει για κουτσομπολιό, παρασκήνιο και «απαγορευμένες» ειδήσεις.

Θα μπορούσε να είναι απλώς μια καλοντυμένη, ταλαντούχα drag queen, η Conchite Wurst όμως το πήγε παραπέρα με το μούσι της.

Δείτε τις φωτογραφίες με την γυναίκα με το μούσι Conchite Wurst της Eurovision :

concita7sasdf-vert

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι της Conchita Wurst για τη Eurovision 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.