Δημοτικές Εκλογές 2014, Δημοσκοπήσεις: οι τελευταίες προβλέψεις για δήμο Αθηναίων. Ποσοστά

Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι δήμαρχοι με ανοδικές τάσεις σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές 2014;

Σκληρή μάχη για τον δεύτερο γύρο δείχνουν οι τελευταίες προβλέψεις των δημοσκοπήσεων για το δήμο Αθήνας κάνουν λόγο για μια σκληρή μάχη ενόψει του δεύτερου γύρου, όπου θα κριθεί τελικά το εκλογικό αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές 2014.

Ήδη αυτό που διαβλέπουν οι πολιτικοί αναλυτές είναι ότι κάποιοι έχουν πιάσει «ταβάνι», ενώ κάποιοι άλλοι εμφανίζουν σταθερή άνοδο στον δήμο Αθηνών για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές 2014.

Πιο συγκεκριμένα οι δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθηνών στις δημοτικές εκλογές 2014:

• Ο νυν δήμαρχος Γ. Καμίνης αν και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις δείχνει να προηγείται, ωστόσο τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις δείχνουν να έχουν πιάσει «ταβάνι», ενώ τις τελευταίες μέρες εμφανίζει και μια καθοδική τάση.

Όπως εκτιμούν οι δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθηνών, οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του τον έχουν βλάψει, δεν πήγε καλά, ειδικά αυτή στο MEGA με τους Σπηλιωτόπουλο και Σακελλαρίδη. Και αποδεικνύεται, γιατί αρνήθηκε το ντιμπέιτ μεταξύ όλων των υποψηφίων.

• Για τη δεύτερη θέση η μάχη είναι αμφίρροπη, μεταξύ των Σπηλιωτόπουλου, Σακελλαρίδη και Κασιδιάρη. Τα ποσοστά τους στις δημοσκοπήσεις για τις δημοτικές εκλογές 2014 είναι πολύ κοντά και όλα θα κριθούν οριακά. Ο Α. Σπηλιωτόπουλος δείχνει να έχει αυξήσει τη συσπείρωσή του, ο Γ. Σακελλαρίδης έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις την τελευταία περίοδο κι έχει κατά πολύ ανεβάσει την αναγνωρισιμότητά του, ενώ ο Ηλ. Κασιδιάρης εμφανίζει ανοδική τάση.

• Τα ποσοστά του Καμίνη σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθηνών είναι γύρω στο 20% (υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών του 2010 είχε 28%), ενώ των άλλων τριών είναι γύρω στο 15-16%.

Σε καλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών 2014 κινούνται επίσης ο Νικ. Κακλαμάνης και ο Ν. Σοφιανός, ωστόσο δεν κινούνται σε επίπεδο δεύτερου γύρου.

Δείτε αποτελέσματα περισσότερων δημοσκοπήσεων για τις δημοτικές εκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.