Eurovision 2014 Ελλάδα: Εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό, προγνωστικά [video]

Θριάμβευσε η εμφάνιση της Ελλάδας στον 59ο διαγωνισμό της Eurovision 2014. Δείτε τα προγνωστικά και τη φαντασμαγορική εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2014.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του 59ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που γίνεται στην Κοπεγχάγη.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε κάνοντας θραύση στη Eurovision 2014 με το τραγούδι «Rise Up» των Freaky Fortune και RiskyKidd, που προκρίθηκε στον β’ ημιτελικό της Πέμπτης, και εμφανίστηκε στην 10η θέση.

Το συγκρότημα με τον ράπερ έδειξαν ακόμα πιο άνετοι και επιβλητικοί από τον β’ ημιτελικό της Eurovision 2014, ενώ στα social media απέσπασαν τις θετικότερες κριτικές.

Η σημαντική παρουσία του Αρθούρου Γιερεμιάν στο τραμπελίνο με το «εφέ αργής κίνησης» εντυπωσίασε ενώ η σκηνοθετική ματιά του Φωκά Ευαγγελινού και η χορευτική επιμέλεια του Γιώργου Παπαδόπουλου έδωσαν μια ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2014.

Η συμμέτοχη της Ελλάδας στη Eurovision 2014 με το RISE UP που βγήκε 10η στην σκηνή, οι Ευρωπαίοι παίζουν την συμμέτοχη μας στο σύνολο στην πρώτη 10αδα σύμφωνα με τα προγνωστικά.

Πιο συγκεκριμένα, στα προγνωστικά η Ελλάδα είναι στην 9η θέση στα στοιχήματα για τη Eurovision 2014, με ανοδικές τάσεις, καθώς κατα την διάρκεια του διαγωνισμού θα υπάρξουν αλλαγές.

Δείτε τη ξεσηκωτική εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2014:

https://www.youtube.com/watch?v=SdyKt5HgyDA

Δείτε ποια τα προγνωστικά για Ελλάδα στη Eurovision 2014 και ποιοι είναι πραγματικά οι Freaky Fortune και RiskyKidd στην Eurovision 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.