Eurovision 2014 Ελλάδα: Πρώτοι Freaky Fortune και Rise Up! Χαμός [video]

Αδιαφιλονίκητη πρωτιά για την Ελλάδα φαίνεται οτι “χτύπησαν” οι Freaky Fortune feat. Risky Kidd στον 2ο ημιτελικό της Eurovision 2014 με το Rise Up.

Εκπληκτική παρουσία, μεγάλος ενθουσιασμός και πολύ ένταση είχε η Ελλάδα στον ημιτελικό της Eurovision 2014.

Ενθουσίασε η Ελλάδα και το Rise up, ενώ το τρικ με το τραμπολίνο και την αργη κίνηση έκλεψε την παράσταση. Ευτυχώς, γιατί ανάμεσα στις τόσες μπαλάντες, η Ελλάδα ξεχώρισε με το Rise up  και φάνηκε ο κόσμος να θέλει μια αλλαγή.

Δείτε το βίντεο της Ελλάδας στη Eurovision 2014:

Κι αν όλοι νόμιζαν οτι το κόλπο της εμφάνισης της Ελλάδας στη Eurovision 2014 είναι το τραμπολίνο, η αλήθεια βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά. Όπως και πριν από μερικά χρόνια με τη Loreen και το Euphoria, η ελληνική αποστολή χρησιμοποιησε το ίδιο εφέ της αργής κίνησης καθηλώνοντας το κοινό.

Για περίπου δύο δευτερόλεπτα, είδαμε την ανύψωση του χορευτή σε αργή κίνηση πάνω από το τραμπολίνο, κάτι το οποίο δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρίσκονται μέσα στο στάδιο.

Και ενώ οι φήμες για τις βαθμολογίες του Β ημιτελικού της Eurovision 2014 οργιάζουν, δεν υπάρχουν πολλοί που να αμφισβητούν οτι η Ελλάδα ήρθε πρώτη, αφήνοντας πίσω τις υπόλοιπες χώρες.

Δείτε το βίντεο της τραγουδίστριας με μούσι στη Eurovision 2014 και τα φαβορί της Eurovision 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.