Eurovision 2014, τελικός: ποια είναι τα φαβορί, η θέση της Ελλάδας. Νέα προγνωστικά

Ποια είναι τα φαβορί του τελικού της Eurovision 2014; Διαβάστε ποια είναι η θέση της Ελλάδας σύμφωνα με τα νέα προγνωστικά.

Στον τελικό του Σαββάτου 10/5 σχολιάζει η Μαρία Κοζάκου, συμμετέχει όμως και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Τον νικητή θα το μάθουμε το βράδυ της 10ης Μαΐου οπότε και πραγματοποιείται ο τελικός διαγωνισμός της Eurovision 2014.

Σύμφωνα με τα στοιχήματα, οι Freaky Fortune και ο Riskykidd με το «Rise Up» θα καταλάβουν την 9η θέση, εκτίμηση που βάζει την Ελλάδα δύο θέσεις ψηλότερα από εκείνη που είχε πριν από τον β’ ημιτελικό!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και η «μάχη» για την κορυφή: η Αρμενία έπαψε να είναι φαβορί για τη νίκη και τα προγνωστικά δίνουν στη Σουηδία την πρωτιά, ενώ στη δεύτερη θέση «εκτοξεύτηκε» η Αυστρία με την «γυναίκα με το μούσι», Conchita Wurst, η οποία μέχρι πρότινος ήταν εκτός δεκάδας!

Αναλυτικά, τα προγνωστικά για την Eurovision 2014 προβλέπουν την τελική κατάταξη ως εξής:

1. Σουηδία
2. Αυστρία
3. Ολλανδία
4. Αρμενία
5. Ηνωμένο Βασίλειο
6. Ουγγαρία
7. Ουκρανία
8. Δανία
9. Ελλάδα
10. Ισπανία
11. Νορβηγία

Μετά τον β’ ημιτελικό και την πρόκριση στον τελικό της Αυστρίας με την Conchita, γνωστή και ως “κοπέλα με το μούσι” που τραγουδά ευθαρσώς Rise Like a Phoenix, ο/η κύριος/κυρία από την Αυστρία διεκδικεί δυναμικά την πρωτιά σύμφωνα με τα προγνωστικά για την Eurovision 2014!

Η πανύψηλη σουηδή ερμηνεύτρια Sanna Nielsen, η οποία επικράτησε της δικής μας Έλενας Παπαρίζου και εκπροσωπεί φέτος τη χώρα της, θεωρείται νο 1 φαβορί για τον τελικό της Eurovision 2014, στο φαν κλαμπ των χωρών της Eurovision, με το τραγούδι Undo, που θυμίζει κάτι από Μάιλι Σάιρους και από Σελίν Ντιόν φωνητικά.

Ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους καλλιτέχνες στη μουσική βιομηχανία της Αρμενίας θεωρείται αυτή τη στιγμή ο Aram MP3 (Aram Sargsyan), ο οποίος είναι γνωστός για τις ανατρεπτικές -που κρύβουν μεγάλες αντιθέσεις η μία από την άλλη- όσο και αναπάντεχες καλλιτεχνικές του εμφανίσεις.

Διακρίνεται για το χιούμορ αλλά και το μεγάλο εύρος της φωνής του και της έντασής της. Ασχολήθηκε με τη μουσική από τα σχολικά του χρόνια ύστερα από παραίνεση των γιατρών, προκειμένου να αντιμετωπίσει αναπνευστικές δυσκολίες και έναν επίμονο βήχα.

Σήμερα, είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Αρμενία, διεκδικεί την πρώτη θέση στην Eurovision 2014 σύμφωνα με τα προγνωστικά, ενώ αν ποτέ βρεθείτε στην Ερεβάν, θα δείτε παντού αφίσες από τις εμφανίσεις του, παρόλο που ο Aram εξακολουθεί αν παραμένει ντροπαλός και εξαιρετικά ανοιχτός στους θαυμαστές του.

Ένα μάλλον αμερικανο-country τραγούδι επέλεξε να στείλει στην Eurovision 2014 η Ολλανδία και τα κατάφερε μια χαρά! Η μπαλάντα Calm After the Storm είναι μια χαρά τραγούδι και οι Common Linnets κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά ως προς την σκηνική παρουσία μεταφέροντας μια λεωφόρο, στην αρένα του B&W Hallerne. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Ilse DeLange και Waylon, τραγουδιστές και τραγουδοποιούς, που αγαπούν την country μουσική και δεν το κρύβουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ταξίδεψαν ως το Τενεσί προκειμένου να προετοιμαστούν για το τραγούδι και τον διαγωνισμό.

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις της Eurovision 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.