Eurovision 2014: Δεν βγήκε πρώτη στο televoting η Αυστρία, γιατί δώσαμε 12άρι

Ποια χώρα νίκησε στο televoting της Ελλάδας στη Eurovision 2014, παρ’ όλο που δώσαμε 12 βαθμούς στην Αυστρία;

Διαφορετική ήταν η άποψη των τηλεθεατών της Ελλάδας, που πήραν μέρος στο televoting και της κριτικής επιτροπής για το τραγούδι που έπρεπε να κερδίσει την πρωτιά στην Eurovision 2014!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η EBU, η Ελλάδα και συγκεκριμένα όσοι συμμετείχαν στο televoting έδωσαν την πρωτιά με την ψήφο τους στην Αρμενία στη δεύτερη θέση, ενώ η ελληνική κριτική επιτροπή της Eurovision 2014 ήταν εκείνη, που έφερε πρώτη την Αυστρία και… 12η την πρώτη επιλογή του κοινού, την Αρμενία.

Σημειώνεται, πως την ελληνική κριτική επιτροπή της Eurovision 2014 απάρτιζαν οι Βασίλης Απέργης (Πρόεδρος της επιτροπής – Μουσικός παραγωγός), Κώστας Παντζόγλου (Ραδιοφωνικός παραγωγός, δημοσιογράφος), Ροδάνθη Παπαδέα (Στιχουργός), Άγγελος Μακρής (Mark Angelo) (Παραγωγός, συνθέτης) και Μαίρη Συνατσάκη (DJ, τηλεοπτική παρουσιάστρια).

Τα αποτελέσματα του televoting και της κριτικής επιτροπής της Eurovision 2014 φαίνονται ξεκάθαρα και στον πίνακα, που ακολουθεί, όπως τον δημοσίευσε το Star.gr:
eurovision

Διαβάστε τις δηλώσεις των Freaky Fortune & Riskykidd μετά τη Eurovision 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.