Google: ποιες οι πιο περίεργες και τρομακτικές αναζητήσεις σε όλον τον κόσμο

Ποιες οι πιο περίεργες αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου στο Google;

Αδιαμφισβήτητα, το Google, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια, καθώς με μια αναζήτηση, κάθε χρήστης μπορεί να βρει οτιδήποτε θέλει.

Πέρα βέβαια, από τις βασικές ειδήσεις σε θέματα επικαιρότητας και showbiz και χρηστικά ζητήματα, οι αναζητήσεις στο Google ξεπερνούν κάθε φαντασία, αφού πολλοί χρήστες, “ρωτούν” απίστευτα πράγματα…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αυστραλιανή εταιρεία Search Factory, η οποία έκανε μια έρευνα πάνω στις αναζητήσεις στο Google, δημοσίευσε τα εξής απίστευτα ερωτήματα των χρηστών:

Κάθε μήνα 390 χρήστες αναζητούν τρόπους για το πώς θα τους αγαπήσει η γάτα τους, ενώ στους 110 περιορίζονται αυτοί που θέλουν να κανονίσουν διαδικτυακό “ραντεβού” στις γάτες τους.

Κατά μέσο όρο 1.900 χρήστες ανά μήνα ρωτούν το Google πως μπορούν να τη “σκαπουλάρουν” μετά από έναν φόνο, ενώ 1.000 είναι αυτοί που θα ήθελαν να ξέρουν πως θα μπορούσαν να κρύψουν ένα πτώμα. Οι συγκεκριμένες αναζητήσεις ξεπερνούν τη φαντασία…

Περιέργως υπάρχουν 5.500 χρήστες κάθε μήνα οι οποίοι αναρωτιούνται πώς θα χρησιμοποιήσουν το Google!

Σχεδόν 14.800 χρήστες κάθε μήνα θέλουν να μάθουν πως θα ζητήσουν από κάποιον να βγούν ραντεβού, ενώ 18.000 έχοντας κάποιες ανατομικές απορίες αναρωτιούνται γιατί οι άντρες έχουν θηλές.

Τις 18.100 αναζητήσεις συγκεντρώνει και η ερώτηση για το αν η Lady Gaga είναι άνδρας!

Ίσως η πιο επίκαιρη αναζήτηση αφορά σε 40.500 χρήστες κάθε μήνα, οι οποίοι αναρωτιούνται πώς θα κερδίσουν το λαχείο.

Περίπου 60.500 χρήστες -προφανώς παιδιά- αναρωτιούνται κάθε μήνα αν ο Άγιος Βασίλης υπάρχει.

Το καλύτερο -ίσως και το πιο παράξενο- το αφήσαμε για το τέλος, καθώς 135.000 μηνιαίως, αναζητούν στο Google γυμνές εικόνες της Lady Gaga. Ίσως πρόκειται για τους 18.100, που αναρωτιούνται αν είναι άνδρας!

Διαβάστε ποια μέρη δεν θα βρείτε ποτέ στο Google Maps.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.