Κωνσταντίνος Κουκάς: ποιος ο 32χρονος νέος δήμαρχος Μυκόνου

Ποιος ο 32χρονος νέος δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς;

Mετά και τα τελικά αποτελέσματα στις Εκλογές 2014, ο 32χρονος Κωνσταντίνος Κουκάς εξελέγη νέος δήμαρχος Μυκόνου και γίνεται ένας από τους νεαρότερους σε ηλικία δημάρχους της χώρας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Δράσης» επικράτησε του αντίπαλού του, Αντρέα Φιορεντίνου, με 221 ψήφους διαφορά συγκεντρώνοντας ποσοστό 52,51%.

Βασικός σκοπός του Κωνσταντίνου Κουκά, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, είναι ο δήμος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, αλλά και να ηγηθεί των προσπαθειών της τοπικής κοινωνίας για περισσότερη ανάπτυξη. Οι Μυκονιάτες τον υποδέχθηκαν με βεγγαλικά και εν μέσω επευφημιών, χειροκροτημάτων και τραγουδιών, ενώ συγκίνηση προκάλεσε ο εναγκαλισμός του με την ασκούσα καθήκοντα δημάρχου Ειρήνη Γρυπάρη, η οποία ανέλαβε τα ηνία του δήμου και αντιμετώπισε ικανοποιητικά τα προβλήματα μετά το ξέσπασμα ενός οικονομικού σκανδάλου στο οποίο εμπλέκονται μέλη της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Όσον αφορά την πορεία του νέου δημάρχου στα δημόσια πράγματα, ο Κωνσταντίνος Κουκάς σε ηλικία 28 ετών αναδείχθηκε πρώτος περιφερειακός σύμβουλος στο Νότιο Αιγαίο και μέχρι σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Έκανε την πρακτική του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θήτευσε ως σύμβουλος σε δύο υπουργεία. Παράλληλα ασκεί μάχιμη δικηγορία τα τελευταία επτά χρόνια.

Διαβάστε τα αποτελέσματα σταυροί-δημοτικοί σύμβουλοι στις Εκλογές 2014, όλα τα αποτελέσματα στις Εκλογές 2014, και πιο συγκεκριμένα:

Αποτελέσματα Σταυροί Ευρωεκλογές 2014
Εκλογες 2014 Αποτελέσματα Περιφέρεια Αττικής
Αποτελέσματα Σταυροί Δημοτικοί Σύμβουλοι Εκλογές 2014
Ευρωεκλογές 2014 Αποτελέσματα
Εκλογές 2014 Αποτελέσματα Όλες οι Περιφέρειες
Ευρωκλογες 2014 Αποτελέσματα Α και Β Αθηνών
Ευρωκλογες 2014 Αποτελέσματα Α και Β Πειραιά
Ευρωκλογες 2014 Αποτελέσματα Α και Β Θεσσαλονίκης
Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Αθήνας Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Πειραιά Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Θεσσαλονίκης Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Ηρακλείου Εκλογές 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.