Άκης Λευκαρίτης: βιντεοταινίες – φωτιά βρέθηκαν στο γραφείο του επιχειρηματία

Τι παρουσιάζουν τέσσερις βιντεοταινίες που βρέθηκαν στο γραφείο του επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη σύμφωνα με δημοσίευμα; Για ποιο πράγμα κατηγορείται ο Άκης Λευκαρίτης;

Σύμφωνα με το 24h.com.cy, τέσσερις βιντεοταινίες που παρουσιάζουν κορίτσια σε ερωτικές περιπτύξεις παρέλαβε η Αστυνομία από το γραφείο του επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη.

Βίντεο με εικόνες σε ιδιαίτερες στιγμές βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Άκη Λευκαρίτη, σύμφωνα με το 24h.com.cy, κατηγορούμενου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης κοπέλας.

Οι βιντεοταινίες που βρέθηκαν στο γραφείο του Άκη Λευκαρίτη, παρελήφθησαν από την Αστυνομία η όποια προχωρά σε έρευνα για να εντοπίσει τα πρόσωπα τα όποια εμφανίζονται στο βίντεο.

Δεν αποκλείεται από την Αστυνομία η υπόθεση να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις μέσα από αυτό το στοιχείο.

Επιπλέον, για άλλες 6 ημέρες ανανέωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο το διάταγμα κράτησης του 59χρονου επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη και του 35χρονου Νίκου Νικολάου.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 2ου θύματος σεξουαλικής παρενόχλησης που εξασφάλισε η εφημερίδα Πολίτης από τα 12 της χρόνια γνώριζε τους υπόπτους η 14χρονη (σήμερα) θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον 57χρονο επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη και τον 35χρονο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 14χρονης τις όποιες δημοσιεύει η εφημερίδα πρόσφερε ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής.

Στις καταθέσεις της η 15χρονη που κατάγγειλε το περιστατικό αναφέρει ότι ο 35χρονος την κλείδωνε στο σπίτι του και της έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ και μετέπειτα την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Δείτε ποιος είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας Άκης Λευκαρίτης που κατηγορείται για παρενόχληση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.