Λούνα παρκ, Ελληνικό: ο 13χρονος Βασίλης που έχασε τη ζωή του [φωτο]

Ποιος είναι ο άτυχος 13χρονος Βασίλης που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ του Ελληνικού συγκλονίζοντας το πανελλήνιο; Τι όνειρα είχε ο μικρός 13χρονος Βασίλης;

Γνωστούς και αγνώστους σοκαρε η είδηση του θανάτου του μικρού 13χρονου Βασίλη που στο λούνα παρκ Ελληνικού το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ενώ πλέον οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι των ευθυνών του δημάρχου αλλά και των τοπικών αρχών γενικότερα.

Το Εθνος της Κυριακής, φιλοξενεί ανθρώπους που ήξεραν τον άτυχο 13χρονο Βασίλη και μίλησαν για τον μικρό άγγελο: «Ενα χαμογελαστό, χαρούμενο παιδί με πάθος για το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό», έτσι περιγράφουν οι περισσότεροι τον 13χρονο Βασίλη. Όπως, μάλιστα, αναφέρουν «ο μικρός Βασίλης ήταν φανατικός οπαδός του μπάσκετ και ήθελε να μοιάσει στον συνονόματό του, Βασίλη Σπανούλη. Ο ίδιος έπαιζε στην ομάδα μίνι της Ηλεκτρούπολης και ήταν ένα ανερχόμενο ταλέντο.

«Ηθελε να κατακτήσει τα παρκέ» αναφέρουν οι άνθρωποι της Ηλεκτρούπολης στο Έθνος της Κυριακής, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Πρέκας αναφέρει χαρακτηριστικά «Ηταν παιδί χαρούμενο, γεμάτο ζωντάνια, παθιασμένο με τον αθλητισμό, ένα δικό μας παιδί, αγαπητό σε όλους μας. Ο χαμός του μας έχει συγκλονίσει».

Μια μέρα πριν χάσει τη ζωή του στο λούνα παρκ του θανάτου επί της λεωφόρου Κύπρου στο Ελληνικό, ο κ. Πρέκας περιγράφει πως ο Βασίλης είχε παίξει σε φιλικό παιχνίδι της ομάδας και πανηγύριζε όλος χαρά τη νίκη. «Αυτή την εικόνα του συγκράτησα κι έτσι θα τον θυμάμαι», λέει. Την Κυριακή, η ομάδα είχε προπόνηση αλλά αναβλήθηκε λόγω της βροχής. Συμπαίκτες και προπονητές δεν ξαναείδαν τον 13χρονο Βασίλη .

Η ομάδα, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα ο Γιώργος Πρέκας, έχει σκοπό να τιμήσει τον 13χρονο Βασίλη. «Σκοπεύουμε να τον τιμήσουμε μόλις συνέλθουμε από τη φόρτιση των ημερών και σε συνεννόηση με την οικογένειά του».

Δείτε φωτογραφίες από τον άτυχο 13χρονο Βασίλη που βρήκε τραγικό θάνατο στο λούνα παρκ του Ελληνικού:

Δείτε τι απάντησε ο δήμαρχος Ελληνικού για το λούνα παρκ και την απίστευτη τραγωδία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.