Μιλτος Κύρκος: ο γιος του Λεωνίδα Κύρκου ευρωβουλευτής με το Ποτάμι

Ποιος ο νέος ευρωβουλευτής από το Ποτάμι, Μίλτος Κύρκος;

Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη κατάφερε να κερδίσει δύο έδρες στην Ευρωβουλή στις Ευρωεκλογές 2014 και από τα έως τώρα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των σταυρών φαίνεται πως τα δύο πρόσωπα που θα μπουν στο Ευρωκοινοβούλιο είναι ο ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργος Γραμματικάκης και ο χημικός μηχανικός Μίλτος Κύρκος που έχει εργαστεί ως επιστημονικός σύμβουλος στο Ευρωκοινοβούλιο.

Τα τελευταία χρόνια απασχολείται σε επιχείρηση εισαγωγής και παραγωγής επιτραπέζιων παιχνιδιών. Ο Μίλτος Κύρκος έχει εργαστεί ως επιστημονικός σύμβουλος στο Ευρωκοινοβούλιο, είναι συνεργάτης του Προγράμματος Εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων για την εκμάθηση ελληνικών και αναπτύσσει εκπαιδευτικές εφαρμογές σε υπολογιστές και στο διαδίκτυο. Στόχος του είναι η δημιουργική χρήση των νέων τεχνολογιών με σκοπό την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς στα κοινωνικά ζητήματα της εποχής μας.

Ο Μίλτος Κύρκος γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα και έχει σπουδάσει Χημικός Μηχανικός. Αγαπά τη ΔΗΜΑΡ, όπως αγαπά το Dolce, τον Μερακλή με τις πίτες στα Εξάρχεια, τον Βρούτο, τον Λεωνίδα. Το ότι δεν τους βλέπει πια δε σημαίνει πως τους ξέχασε.

Δείτε τα αποτελέσματα στις εκλογές 2014, για τις ευρωεκλογές 2014 και τις δημοτικές εκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.