Ιωάννινα: φρίκη με τις αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο παιδίατρο

Ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο παιδίατρο στα Ιωάννινα;

Ανάστατη είναι τις τελευταίες ώρες, η πόλη των Ιωαννίνων μετά τις αποκαλύψεις πως γνωστός παιδίατρος της πόλης είχε στην κατοχή του ακατάλληλο παιδικό υλικό.

Ο εν λόγω παιδίατρος, Βουλγαρικής καταγωγής, που συνελήφθη της πρωινές ώρες στο ιατρείο του, το οποίο βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, έχει προκαλέσει την έκπληξη των κατοίκων αλλά και του ιατρικού κόσμου, καθώς δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του του ταξίαρχου και διευθυντή της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη “Η Δίωξη παρακολουθούσε επί μήνες τον παιδίατρο και την δράση του στο διαδίκτυο. Με βάση το υλικό που είχε συλλέξει, κλιμάκιο αστυνομικών τον συνέλαβε μέσα στο ιατρείο του, στα Ιωάννινα“.

«Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται μια τέτοια υπόθεση από την υπηρεσία μας. Είναι η πρώτη φορά όπου συλλαμβάνεται παιδίατρος– παιδόφιλος. Είναι αδιανόητο να κινδυνεύει ένα παιδί να φωτογραφηθεί μέσα στο ιατρείο και το υλικό αυτό να διακινηθεί σε όλο τον κόσμο» ανέφερε διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως μάλιστα προσέθεσε «Έξι μήνες ασχολούμαστε με τον εν λόγω παιδίατρο στα Ιωάννινα, ήρθε η ώρα να ξετυλιχθεί το κουβάρι, γιατί είναι μεγάλο το κουβάρι. Όταν κάποιος θέλει να βλέπει έξι μηνών βρέφος να κακοποιείται από ζώο, δεν μπορεί παρά να είναι αρρωστημένο μυαλό».

Διαβάστε ποια η απολογία του 37χρονου δολοφόνου στα Ιωάννινα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.