Το ζεϊμπέκικο της Ρένας Δούρου και οι ολονύχτιοι πανηγυρισμοί [video]

Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο της Ρένας Δούρου και τους ολονύχτιους πανηγυρισμούς για την εκλογή της.

Η Ρένα Δούρου, φορτισμένη από την πολύμηνη προεκλογική της εκστρατεία, άφησε το ρόλο της πολιτικού για λίγο στην άκρη και χόρεψε Μητροπάνο. Υπό τους ήχους της Ρόζας γιόρτασε με το δικό της τρόπο την εκλογή της στην Περιφέρεια Αττικής μετά τα τελικά αποτελέσματα στις Εκλογές 2014.

Όταν πια καθάρισε τοπίο στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, έσβησαν τα φώτα στα Προπύλαια, αποσύρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μετά τα συγχαρητήρια και τις ομιλίες, η νέα περιφερειάρχης Ρένα Δούρου κατηφόρισε προς την Κοτζιά. Εκεί όπου ήταν στημένο το εκλογικό της περίπτερο.

Διασχίζοντας την Πανεπιστημίου κι ενώ φίλοι και υποστηρικτές του κόμματος έσπευδαν να τη συγχαρούν και να την αγκαλιάσουν, η ίδια αναφώνησε: “πάμε να τα πιούμε”. Στην απέναντι πλευρά της Πανεπιστημίου το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό, εορταστικό και λιγότερο… πολιτικό. Φίλοι της περιφερειάρχη, νέα πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως ο δήμαρχος Αιγάλεω με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μπίρμπας και ο Γρηγόρης Κατωπόδης που εξελέγη στον Βύρωνα αλληλοσυγχαίρονταν με τη Ρένα Δούρου.

Βέβαια, η επόμενη μέρα είναι αυτή που μετράει. Κι όταν τα φώτα σβήνουν για καλά έρχεται η στιγμή της κρίσεως. Η Ρένα Δούρου χόρεψε το δικό της ζεϊμπέκικο. Αν υποθέσουμε με βάση την ιστορία ότι ζεϊμπέικικο και πολιτική πάνε μαζί, αρκετοί είναι εκείνοι που περιμένουν από εκείνην στην Αττική να ακολουθήσει τα σωστά βήματα. Αυτή τη φορά στον… πολιτικό της χορό.

Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο της Ρένας Δούρου:

Διαβάστε τα αποτελέσματα σταυροί-δημοτικοί σύμβουλοι στις Εκλογές 2014, όλα τα αποτελέσματα στις Εκλογές 2014, και πιο συγκεκριμένα:

Αποτελέσματα Σταυροί Ευρωεκλογές 2014
Εκλογες 2014 Αποτελέσματα Περιφέρεια Αττικής
Αποτελέσματα Σταυροί Δημοτικοί Σύμβουλοι Εκλογές 2014
Ευρωεκλογές 2014 Αποτελέσματα
Εκλογές 2014 Αποτελέσματα Όλες οι Περιφέρειες
Ευρωκλογες 2014 Αποτελέσματα Α και Β Αθηνών
Ευρωκλογες 2014 Αποτελέσματα Α και Β Πειραιά
Ευρωκλογες 2014 Αποτελέσματα Α και Β Θεσσαλονίκης
Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Αθήνας Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Πειραιά Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Θεσσαλονίκης Εκλογές 2014
Αποτελέσματα Σταυροί Δήμος Ηρακλείου Εκλογές 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.