Λιάγκας: η λαχτάρα και το πρόβλημα που αποκάλυψε για τη γέννα της Σκορδά

Ποια η λαχτάρα και ποιο το πρόβλημα που αποκάλυψε ο Λιάγκας για τη γέννα της Σκορδά;

Σίγουρα ένα από τα χαρούμενα πράγματα των τελευταίων ημερών είναι η γέννηση του δεύτερου γιού της οικογένειας Λιάγκα-Σκορδά. Η αναμονή για τον ερχομό του νέου μέλους, είχε πάρει αρκετές ημέρες παράταση, πράγμα το οποίο σχολιαζόταν και από το ίδιο το ζευγάρι μέσα από τον αέρα της εκπομπής. «Για να δούμε θα γεννήσουμε», «Βάλτε την να χορέψει μπας και γεννήσει» είναι μερικά από τα σχόλια τα οποία έκανε η πρωινή παρέα.

Έτσι, λίγες μέρες μετά, η Φαίη Σκορδά γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο σύζυγος Γιώργος Λίαγκας άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας των παιδιών. Η επιστροφή του πίσω στα ραδιοτηλεοπτικά του καθήκοντα έγινε δυο μέρες μετά δεν παρέλειψε να μοιραστεί τα συναισθήματα του με τους συνεργάτες του.

«Κάποια στιγμή λαχταρήσαμε. Η Φαίη ήταν να γεννήσει με καισαρική, αλλά ευτυχώς ξεπεράστηκε το πρόβλημα και όλα πήγαν καλά» εξομολογήθηκε μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Real fm.

Ένώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως λόγο κάποιας ασθένειας που τον απασχολεί τον τελευταίο καιρό βλέπει ελάχιστα τον νεογέννητο άντρα της οικογένειας «Έχω ίωση και τον βλέπω λίγο φορώντας μάσκα για να μην κολλήσει. Δεν πάω πολλές ώρες στο μαιευτήριο γιατί είμαι άρρωστος και είναι και ο Γιαννάκης και δεν θέλω να κολλήσω το μωρό».

Διαβάστε σε ποιον μοιάζει το παιδί που γέννησε η Φαίη Σκορδά και πώς γέννησε η Φαίη Σκορδά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.