Μακελείο: 41χρονος πατέρας θέρισε την οικογένεια. Θρήνος για το 9χρονο κορίτσακι

Γιατί ο 41χρονος Αντρέας πυροβόλησε τη σύζυγό του και τα δυο του τα παιδιά; Διαβάστε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της οικογένειας.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, όσον αφορά το μακελειό στον Στρόβολο Κύπρου όπου 41χρόνος πυροβόλησε τα παιδιά και τη σύζυγο του με στρατιωτικό τυφέκιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA Κύπρου, ο 14χρονος, που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, πριν από λίγους μήνες, επικοινωνούσε μέσω Facebook με γνωστή ψυχολόγο, την οποία είδε σε τηλεοπτική εκπομπή, για να την ρωτήσει «πώς μπορεί κάποιος να καταγγείλει βία εις βάρος του, χωρίς όμως να γίνει αντιληπτός από τον άνθρωπο που τον απειλεί;»

Η ψυχολόγος αμέσως βρήκε τρόπο και επικοινώνησε μαζί του. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή, η εξέλιξη της συνομιλίας τους. Η γνωστή ψυχολόγος κατέθεσε πριν λίγη ώρα στους ανακριτές της αστυνομίας την συγκλονιστική αυτή μαρτυρία.

Από την άλλη μεριά, μια «λεπτομέρεια» έρχεται να σπαράξει ακόμη περισσότερο της καρδιές των Κυπρίων που παρακολουθούν εμβρόντητοι το όλο περιστατικό. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η 9χρονη Αντωνία η οποία έπεσε νεκρή από τα πυρά του πατέρα της, βρέθηκε να κρατά στο χέρι της μία λίστα με καλοκαιρινά ψώνια που ήθελε για να περάσει τις διακοπές της, μιας και χθες έκλεισαν τα σχολεία.

Από όσα έχουν διαρρεύσει από τις μαρτυρίες που έχει στα χέρια της η αστυνομία, προκύπτει ότι ο 41χρονος Αντρέας «έπασχε» από παθολογική ζήλια για τη σύζυγό του Μαργαρίτα και αυτή ευθύνεται για το μακελειό.

Η αρχή του τέλους ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο όταν η Μαργαρίτα έσπευσε μετά από καβγά με τον Αντρέα στο Α.Τ. Κοκκινοτριμιθιάς, προκειμένου να καταγγείλει απειλές και εξύβριση εις βάρος της. Αμέσως μετά τη κατάθεση, με συνοδεία αστυνομικού, πήγε στο σπίτι όπου διέμενε με τον Ανδρέα, μάζεψε τα ρούχα της και τα ρούχα των παιδιών της και έφυγε.

Μαρτυρίες συγγενών θέλουν ο 41χρονος να «ζήλευε επειδή η Μαργαρίτα ήθελε να κάνει μεταπτυχιακό, κάτι για το οποίο τσακώνονταν συχνά».

Ένα άλλο γεγονός το οποίο εξόργισε τον 41χρονο αφορά και τη μετεγγραφή σε άλλο σχολείο που έκαναν τα παιδιά προκειμένου να είναι πιο κοντά στη μητέρα τους. Επίσης το τελευταίο και μοιραίο επεισόδιο προκλήθηκε από μια ασήμαντη αφορμή. Η Μαργαρίτα λόγω συνεδρίασης που είχε στο νηπιαγωγείο, στο οποίο εργάζεται, είπε στον 41χρονο ότι θα του πάει τα παιδιά στις 6:00 αντί στις 4:00 το απόγευμα όπως είχαν συμφωνήσει.

Τελικά η συσσωρευμένη, οργή του 41χρονου ξεχείλισε από το γεγονός αυτό και η τραγική ιστορία εξελίχθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε τι συνέβη στην οικογένεια του νομικού συμβούλου της ΕΟΠΕ, Βαγγέλη Τζωρτζίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.