Γιάννης Ραγκούσης: το εξωφρενικό ποσό για να χαλαρώσετε στη Παριανή βίλα του [φωτο]

Ποιο είναι το εξωφρενικό ποσό για να χαλαρώστε στη βίλα του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο;

«Την έχτισα με τη δουλειά μου και ζω από τα ενοίκια», λέει ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης αναφέροντας τους λόγους που τον ανάγκασαν να νοικιάσει τη βίλα του στην Πάρο.

Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο Γιάννης Ραγκούσης επισημαίνει ότι είναι δύο χρόνια άνεργος, γι’ αυτό τώρα αναγκάζεται να νοικιάσει το σπίτι του σε τουριστες.

Μάλιστα τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης ότι έχει βιοποριστικό ζήτημα, καθώς εκείνος δεν είναι στο pay roll κάποιου επιχειρηματία, ενώ τονίζει ότι δεν ήθελε να χτυπήσει πόρτες και να προσληφθεί σε πολλούς και διάφορους που πιθανόν θα τον ήθελαν στη δουλειά τους, γιατί δεν ήθελε να χάσει την οικονομική του αυτοτέλεια.

Ο Γιάννης Ραγκούσης ηθελε να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις, με κόστος οικογενειακό και προσωπικό. «Δεν είναι εύκολο να λες στα παιδιά σου να φύγουν από τα δωμάτιά τους προκειμένου να νοικιαστούν σε ξένους μέχρι τον Σεπτέμβριο, για να πάνε πάλι στο σχολείο» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Το έκανα όμως για να συντηρήσω την οικογένειά μου».


Είναι μια βίλα που έχει μπει στο παρελθόν στο στόχαστρο επικριτικών δημοσιευμάτων για τη λήψη δανείου που είχε χρειαστεί να πάρει ο πρώην υπουργός για να το ολοκληρώσει.

Με μπαλκόνι με θέα στις παραλίες της Πάρου, το Villa Fullmoon βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στη Νάουσα σε μια έκταση 32 στρεμμάτων. Προσφέρει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο.

Με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε λευκό χρώμα και με όμορφο μαρμάρινο δάπεδο, η βίλα διαθέτει κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi. Το καθιστικό περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και καναπέδες. Η κουζίνα διαθέτει φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο. Το μπάνιο έχει ντους.



Οι ιδιοκτήτες μπορούν να κανονίσουν εκδρομές με βάρκα. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου ή να παίξουν στο γήπεδο τένις. Χαλαρώστε στη μεγάλη πέτρινη βεράντα με τις ξαπλώστρες και τα ανάκλιντρα δίπλα στην πισίνα.

Το γραφικό χωριό Κώστος βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων. Η παραλία Υστέρνι απέχει 4χλμ. και η παραλία Μώλος 5 χιλιόμετρα. Σε απόσταση 7χλμ. από το Villa Fullmoon θα βρείτε το κέντρο της Νάουσας και της Παροικιάς με το λιμάνι της. Το αεροδρόμιο απέχει 15 χιλιόμετρα.

Διαβάστε γιατί ο Κώστας Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται να πάει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.