www.showmystreet.com: το site που “παρακολουθεί” ακόμη και το σπίτι σου

Ποιο το site www.showmystreet.com που “παρακολουθεί” ακόμη και το σπίτι σου;

Το είπε και το έκανε η Google. Μέσω της υπηρεσίας Street View μπορείτε πλέον να δειτε το σπίτι σας ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή σας ενδιαφέρει σε τρισδιάστατη μορφή. Θέλετε να μάθετε πώς;

Είναι ήδη γνωστό ότι η υπηρεσία Street View της Google είναι πλέον και επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας. Οι χρήστες τόσο από την Ελλάδα αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο μπορούν να απολαύσουν τα ελληνικά αξιοθέατα, να «περπατήσουν» στα ελληνικά δρομάκια, να θαυμάσουν την ελληνική ομορφιά και όχι μόνο.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα είναι ότι μέσω αυτής της υπηρεσίας, σας δίνετε η δυνατότητα να δείτε τρισδιάστατες φωτογραφίες από κάθε δρόμο και στενό της Ελλάδας, πληκτρολογώντας απλώς την διεύθυνση καθώς και την περιοχή που σας ενδιαφέρει στο site www.showmystreet.com. Άλλες πληροφορίες όπως πχ ο Ταχυδρομικός Κώδικας δεν είναι απαραίτητες αφού η υπηρεσία είναι προγραμματισμένη να αναγνωρίζει την διεύθυνση που εισάγετε.

Πρόσβαση σε αυτή την απίστευτη τεχνολογία του www.showmystreet.com προσπαθούν να αποκτήσουν διάφορα site τα οποία λειτουργούν ως “γέφυρες” για το street views.

Με τα βελάκια του www.showmystreet.com μπορείτε να περιηγηθείτε δεξιά-αριστερά ή μπρος-πίσω αντίστοιχα.

Διαβάστε ποια μέρα δεν θα βρείτε στο Google Maps.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.