Air Algerie: δείτε τα βίντεο από τη συντριβή του αεροπλάνου

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη συντριβή του αεροπλάνου της αεροπορικής εταιρείας Air Algerie.

Μία ημέρα μετά την τρίτη αεροπορική τραγωδία που σημειώθηκε μέσα σε μία εβδομάδα και έχει συγκλονίσει τον κόσμο, το γαλλικό κανάλι France2 μετέδωσε τις πρώτες εικόνες από το σημείο κοντά στα σύνορα της Μπουρκίνα Φάσο, όπου συνετρίβη το αεροπλάνο τύπου MD83 της Air Algerie, το πρωί της Πέμπτης.

Στα πλάνα φαίνονται τα συντρίμμια του αεροπλάνου, που έχουν σκορπιστεί παντού στην περιοχή, καθώς και τα νεκρά σώματα των αδικοχαμένων επιβάτων.

“Δεν υπάρχουν επιζώντες”, δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ αναφερόμενος στους 110 επιβάτες και το εξαμελές πλήρωμα, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των 51 Γάλλων, που βρίσκονταν στο αεροπλάνο της Air Algerie.

Σχεδόν οι μισοί από τους ανθρώπους, που επέβαιναν στο μοιραίο αεροσκάφος, κατάγονταν από τη Γαλλία, με τον πρόεδρο της χώρας να τονίζει ότι θα συνεχιστούν οι έρευνες, μέχρι να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

“Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν κάποιες εκτιμήσεις ότι η συντριβή είχε άμεση σχέση με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ωστόσο δεν βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Το Σάββατο το πρωί, οι οικογένειες των θυμάτων θα βρεθούν στο υπουργείο Εξωτερικών, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της προεδρίας: “Σκεφτόμαστε τα θύματα, τους συγγενείς και τους αγαπημένους τους ανθρώπους και τους στηρίζουμε”.

Το αεροπλάνο “χάθηκε” το πρωί της Πέμπτης

“Οι υπηρεσίες εναέριας κυκλοφορίας έχασαν την επαφή με ένα αεροπλάνο της Air Algerie, το οποίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ουαγκαντούγκου – Αλγέρι, 50 λεπτά της ώρας μετά την απογείωσή του”, ανακοίνωσε χθες η αλγερινή αεροπορική εταιρεία και έτσι άρχισε το θρίλερ, μέχρι να διαπιστωθεί ότι όντως επρόκειτο για τρίτη αεροπορική τραγωδία σε διάστημα οκτώ ημέρων!

“Η Air Algerie ενημερώνει πως οι υπηρεσίες εναέριας κυκλοφορίας είχαν την τελευταία επαφή με την πτήση AH 5017 που εξασφαλίζει τη σύνδεση Ουαγκαντούγκου – Αλγερίου σήμερα 24 Ιουλίου στη 1:55 ώρα Γκρίνουιτς, δηλαδή 50 λεπτά μετά την απογείωσή της”, διευκρίνιζαν στην ανακοίνωση.

Σε σημείωμα της εταιρείας αναφερόταν ότι το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την Ουαγκαντούγκου της Μπουρκίνα Φάσο στη 01:17 (τοπική ώρα) και επρόκειτο να προσγειωθεί στο Αλγέρι στις 05:10 (τοπική ώρα), όμως δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του.

Δείτε τα βίντεο με τις πρώτες εικόνες από την συντριβή του αεροπλάνου της Air Algerie:
http://www.youtube.com/watch?v=7a1mP-Odbhg

http://www.youtube.com/watch?v=Gx14P3kQh0o

Διαβάστε πώς έχασαν επαφή με το αεροπλάνο της Air Algerie.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.