Τι σχέση έχει ο Αλβανός βαρώνος της ηρωίνης με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια

Τι σχέση έχει ο Αλβανός βαρώνος της ηρωίνης με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της εξάρθρωσης της σπείρας ναρκωτικών στην οποία εμπλεκόταν γνωστός εφοπλιστής, αλλά και ένας νεαρός Αλβανός.

Ο Σταύρος Λάγιος φέρεται σύμφωνα με όσα διαδίδονται από στόμα σε στόμα μετά και την αποκάλυψη του ονόματος του, ότι είχε καταφέρει να μπει δυναμικά στον χώρο της showbiz και να κάνει υψηλές γνωριμίες με γνωστά ονόματα, τα οποία τα καλούσε για φαγητό στο πολυτελές εστιατόριο.

Κανείς όμως τότε δεν γνώριζε την άλλη του ιδιότητα, την παράνομη δραστηριότητα. Όπως αναφέρει το Ciao πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα εκ των οποίων πολύ περισσότερο, σύμφωνα με τους επαΐοντες, η Καίτη Γαρμπή που είχε μια άλλου είδους σχέση μαζί του και μια πιο έντονη συναναστροφή.

Η γνωριμία τους έγινε όταν από το πρακτορείο που εκείνος συνεργαζόταν προτάθηκε στην τραγουδίστρια να τον δει, να τον ελέγξει να τον τσεκάρει, αν της κάνει για να γίνει ο πρωταγωνιστής του βιντεοκλίπ της “Στόχος”. Ο νεαρός τότε πολλά υποσχόμενος στον χώρο του μόντελινγκ, κατάφερε να εντυπωσιάσει την Καίτη Γαρμπή, που βλέποντας τον και από κοντά, χωρίς δεύτερη σκέψη φέρεται να είπε το ναι να είναι δίπλα της, πρωταγωνιστώντας σε ερωτικές τρυφερές σκηνές για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ.

Διαβάστε τι απάντησε ο εφοπλιστής Ευθύμης Γιαννουσάκης για τη σύλληψη με ηρωίνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.