Σοκ: Άνδρας οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα για 12 λεπτά (!) Σε ποια Εθνική;

Σε ποιο σημείο της Εθνικής Οδού οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα για 12 ολόκληρα λεπτά ένας άνδρας;

Ασυνήθιστο περιστατικό, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστη κατάληξη, σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, όπου ένας 80χρονος άνδρας μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και οδήγησε για περίπου 12 λεπτά, διανύοντας απόσταση μεγαλύτερη από 10 χιλιόμετρα, μέχρι να τον σταματήσει η Τροχαία.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, για άγνωστο λόγο, έκανε αναστροφή λίγο πριν από τα διόδια του Ισθμού και ξεκίνησε να πηγαίνει ανάποδα στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου στο τμήμα του από Αρχαία Κόρινθο έως τον Ισθμό.

Αμεσα ειδοποιήθηκε από τα διόδια Ισθμού το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας Κακιάς Σκάλας, το οποίο ενημέρωσε άμεσα την Τροχαία που είναι αρμόδια για να επέμβει.

Παράλληλα, εστάλη υπάλληλος της εθνικής, που βρισκόταν στην περιοχή, ο οποίος με μήνυμα προειδοποιούσε τους οδηγούς περί κινδύνου και να μειώσουν ταχύτητα.

Ο ηλικιωμένος άντρας που πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής φέρεται να προσπέρασε και τον υπάλληλο, παρά το ότι του φώναζε από το μεγάφωνο του οχήματος.

Τελικά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας κατάφερε να σταματήσει το όχημα στο ύψος του κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου χωρίς να σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Δείτε πώς βρέθηκε νεκρός στην Κόρινθο και συγκεκριμένα στην παραλία ένας άνδρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.