Boeing Malaysia Airlines: μακάβρια ανακοίνωση για σορούς των επιβατών

Ποια είναι η μακάβρια ανακοίνωση για τους σορούς των επιβατών του boeing της Malaysia airlines που κατερρίφθη στην Ουκρανία;

Σε μια τραγική παραδοχή προχώρησαν οι Ολλανδοί ερευνητές, οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι πιθανό να μην βρεθούν όλοι οι σοροί των θυμάτων του boeing της Malaysia airlines, που κατερρίφθη στην Ανατολική Ουκρανία, κάνοντας ακόμα πιο αβάσταχτο τον πόνο των συγγενών τους.

«Δεν υπάρχουν εγγυήσεις», τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας, Χέραρντ Μπόουμαν, ενημερώνοντας το κοινοβούλιο της χώρας, για το θέμα του boeing της Malaysia airlines.

«Θα ήθελα να είμαι σε θέση να δώσω εγγυήσεις ότι θα βρεθούν όλα τα πτώματα και θα επιστραφούν τα προσωπικά τους είδη όμως πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο».

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι συγγενείς γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες να βρουν τις σορούς των αγαπημένων τους είναι λίγες, ενώ τόνισε πως δεν ξέρει πόσα άψυχα κορμιά έχουν βρει μέχρι τώρα μετά τη συντριβή του boeing της Malaysia airlines.

«Αυτά που είδαμε μέσα στους σάκους που ήρθαν από την Ουκρανία είναι απερίγραπτα, είναι πραγματικά φρικιαστικά. Υπάρχουν ανθρώπινα κομμάτια, μικρά και μεγάλα. Ορισμένα από αυτά είναι καμένα».

Υπενθυμίζεται ότι το boeing της Malaysia airlines καταρρίφθηκε από πύραυλο στις 17 Ιουλίου στην ανατολική Ουκρανία σκοτώνοντας και τους 298 επιβαίνοντες σε αυτό.

Δείτε ποια είναι τα νέα δεδομένα σχετικά με τη μοιραία συντριβή του boeing της Malaysia airlines.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.