Χάρης Ρώμας: “Στα 25 μου αποφάσισα ότι δεν είμαι…” Τι αποκάλυψε

Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή ο Χάρης Ρώμας; Διαβάστε τη συνέντευξη του Χάρη Ρώμα.

Μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χάρης Ρώμας αφού λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι ο ηθοποιός στα 25 του χρόνια παντρεύτηκε.

Ο ίδιος μιλώντας για την δυσκολότερη φάση της ζωής του λέει: «Ήταν όταν εγκατέλειψα την Ιατρική και χώρισα από έναν γάμο που έκανα σε ηλικία 25 ετών, με αποτέλεσμα να έρθω σε πλήρη ρήξη με τους γονείς μου. Όταν αμφισβήτησα την αστική νοοτροπία του πατρικού μου σπιτιού σύμφωνα με την οποία έπρεπε να γίνω επιστήμονας –και μάλιστα γιατρός, καθότι πρώτος μαθητής στη Σχολή Μωραΐτη- και οικογενειάρχης. Στα μάτια των δικών μου ήμουν ένα πολλά υποσχόμενο golden boy. Μία μέρα ξύπνησα και είπα: «Ευχαριστώ αλλά δεν θέλω άλλο», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

“Πήρα την απόφαση να ακολουθήσω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες και να αποκτήσω την ελευθερία μου, ζώντας και πάλι ως εργένης. Αγωνίστηκα σκληρά για την επιβίωση καθώς οι δικοί μου μού είχαν κλείσει εντελώς τις πόρτες και στην τσέπη δεν υπήρχε δεκάρα. Ο πατέρας μου έκοψε μαζί μου κάθε δίαυλο επικοινωνίας. Τα ξαναβρήκαμε λίγο πριν πεθάνει», εξομολογείται ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας στο Πρώτο θέμα και συνεχίζει περιγράφοντας την στιγμή που μετά από πολλά χρόνια ξανασυναντήθηκε τυχαία με την πρώην σύζυγο του!

«Συναντηθήκαμε μια φορά τυχαία και μάλλον δεν ήταν ο,τι πιο ευχάριστο για εκείνη. Συνέβη πριν από πολλά χρόνια, όταν ήταν ξαναπαντρεμένη και με τρία παιδιά. Το ένα της παιδί μάλιστα, με αποκάλεσε “Κατακουζηνό’» δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε τι απάντησε ο Χάρης Ρώμας για το αν είναι ομοφυλόφιλος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.