Ελένη Τσολάκη – Έλενα Παπαβασιλείου: νέα κόντρα με αφορμή την… ηλικία [vid]

Γιατί είναι “στα μαχαίρια” η Ελένη Τσολάκη και η Έλενα Παπαβασιλείου; Τι συνέβη;

Νέα κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε στην ελληνική showbiz και αφορά στις δύο παρουσιάστριες, Ελένη Τσολάκη και Έλενα Παπαβασιλείου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν στην εκπομπή Happy Day σχολιάστηκε η πρόσφατη συνέντευξη της Έλενας Παπαβασιλείου, που αποκάλυπτε πως έχει κάνει μίνι μπότοξ, γεγονός, που έδωσε στην Ελένη Τσολάκη το “βήμα” για την έναρξη της κόντρας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Καλά μικρό κοριτσάκι τι πρόβλημα έχει, 20 χρονών;». Τότε η Ελένη Τσολάκη, που δεν καταλάβαινε τι εννοούσε ο Δημήτρης Παπανώτας, googlαρε και βρήκε την ηλικία της Έλενας Παπαβασιλείου.

Όταν την ανακάλυψε,η Ελένη Τσολάκη είπε: «Είναι γεννημένη 1 Ιανουαρίου του 1978, είναι 36 χρονών….» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε ότι είναι μια κούκλα και πρόσθεσε: «Εγώ το πρώτο σοκ με την ηλικία το έπαθα στα 25 μου»!

Το γεγονός αυτό αλλά και η κίνηση της Ελένης Τσολάκη δεν αφέθηκαν ασχολίαστα από την Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία απάντησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Αφού ξέρεις να “googlάρεις” γιατί δεν “googlάρεις” το savoir vivre, λίγο τηλεοπτικό τάκτ δεν βλάπτει…».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day:

Διαβάστε γιατί χώρισαν οι Έλενα Παπαβασιλείου – Σταμάτης Κώνστας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.