Νεκρός 26χρονος ιερέας, βάρους 250 κιλών στον Θερμαϊκό: πώς πνίγηκε

Πώς βρέθηκε νεκρός νεαρός 26χρονος ιερέας μέσα στον Θερμαικό στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης;

Ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που επιβεβαίωσε η ΕΛ.ΑΣ., επρόκειτο για νεαρό ιερέα. Το περιστατικό έγινε στις 7 το απόγευμα στην προβλήτα α’ του λιμανιού.

Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος 26χρονος ιερέας -που ήταν υπέρβαρος- παραπάτησε και έχασε την ισορροπία του, με συνέπεια να πέσει στον Θερμαϊκό.

Στο σημείο έσπευσαν λιμενικοί που τον ανέσυραν από τα νερά, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, ο 26χρονος ιερέας ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 26χρονος ιερέας, ο οποίος ζύγιζε περίπου 250 κιλά, μαζί με άλλον έναν ιερωμένο περπατούσαν στην άκρη του προβλήτα. Κάποια στιγμή – άγνωστο πώς – έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στον Θερμαικό.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το Λιμενικό, μέσα σε 10 λεπτά ξεκίνησε η προσπάθεια ανάσυρσης του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα εξαιτίας του βάρους του. Μάλιστα οι άνδρες του Λιμενικού του είχαν πετάξει σωσίβιο κι ο ιερέας κατέβαλε προσπάθεια να κρατηθεί από αυτό. Τελικά ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον διασωλήνωσε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Άγνωστο παραμένει πώς έπεσε ο 26χρονος ιερέας στον Θερμαικό, ενώ σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση των αιτιών αναμένεται να παίξει ο άλλος ιερωμένος που ήταν μαζί του. Οι λιμενικές αρχές διενεργούν έρευνες προς πάσα κατεύθυνση για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 26χρονου ιερέα.

Διαβάστε γιατί ο Γέροντας Παΐσιος δεν έγινε ποτέ ιερέας και ποιος ιερέας φορούσε γυναικεία ρούχα στη εκκλησία με άλλον άντρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.