Jeremy Meeks: νεκρός μετά την αποφυλάκιση, ποιος τον δολοφόνησε

Ποιος δολοφόνησε τον γνωστό κακοποιό, Τζέρεμι Μικς;

Νεκρός βρέθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γνωστός κακοποιός, Τζέρεμι Μικς, ο οποίος έγινε ευρέως αναγνωρίσιμος εξαιτίας της ομορφιάς του.

Ο 30χρονος Τζέρεμι Μικς, φυλακίστηκε ως μέλος συμμορίας στις ΗΠΑ, ενώ όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του, επικράτησε πανικός από πλευράς γυναικών σε κάθε γωνία της γης.

Όπως αναφέρει το AthensMagazine.gr, ο μια ώρα μετά την αποφυλάκισή του, ο Τζέρεμι Μικς κείτονταν αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου, ενώ η αστυνομία τον βρήκε ξαπλωμένο στο δρόμο και τον μετέφερε κατευθείαν στο τοπικό νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία έμαθε μέσω της μητέρας του 30χρονου Τζέρεμι Μικς ότι μετά την αποφυλάκισή του τσακώθηκε με τη γυναίκα του, με την οποία αντιμετώπιζαν χρόνια προβλήματα. Ο τσακωμός κατέληξε με τον 30χρονο να βρίσκεται στο δρόμο με δύο τραύματα. Το ένα είναι από πυροβολισμό και το άλλο από μαχαίρι. Η αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα σε ένα συγκρότημα δύο κτιρίων περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του φόνου.

Διαβάστε πώς δολοφονήθηκε 30χρονος στον Άγιο Δημήτριο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.