Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: πώς να κάνετε την αίτηση μέσω ΚΕΠ

Πώς μπορείτε να κάνετε την αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ στα ΚΕΠ;

Η βελτίωση της εξυπηρέτησης του πολίτη, που ξεκίνησε στις αρχές του 2014 με την αναβάθμιση και ενίσχυση των ΚΕΠ από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, συνεχίζεται και διευρύνεται, με στόχο τη μείωση της γραφειοκρατίας και την απλούστευση των διαδικασιών, αναφέρει σε ανακοίνωση το υπουργείο.

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αυξάνουν την ταχύτητα διεκπεραίωσης αιτημάτων και προσφέρουν διαρκώς νέες υπηρεσίες στους πολίτες και στις επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, η υποβολή αίτησης για ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών της ΔΕΗ διεκπεραιώνεται από τις αρχές Μαΐου και μέσω των ΚΕΠ, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκης Παπαγεωργίου.

Η online σύνδεση των ΚΕΠ με φορείς του Δημοσίου δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες και επιχειρήσεις να έχουν μια σειρά από βασικές υπηρεσίες με μία μόνο αίτηση, με μία μόνο επίσκεψη για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ, άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία.

Διαβάστε ποιες είναι οι νέες υπηρεσίες και ποια τα έγγραφα παίρνουν άμεσα οι πολίτες από τα ΚΕΠ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.