Mαρία Ηλιάκη: τα βεντετιλίκια που έκαναν έξαλλο τον ΣΚΑΙ

Ποιες οι τρελές απαιτήσεις της Μαρίας Ηλιάκη που προκάλεσαν οργή στον ΣΚΑΙ;

Ο Νάσος Γουμενίδης σχολιάζει μέσω του προσωπικού του blog, gossip-tv.gr την επικείμενη μεταγραφή της Μαρίας Ηλιάκη στον ΣΚΑΙ.

Αφορμή είναι τα καμώματα και οι περίεργες συμπεριφορές της Μαρίας Ηλιάκη.

Διαβάστε το κείμενο για την Μαρία Ηλιάκη:

Άρχισαν τα όργανα για την Μαρίκα. Έκλεισε στον ΣΚΑΙ όπως σας γράψαμε και τώρα που έχει σίγουρη τη δουλειά για την νέα χρόνιά, ξεκίνησε τα… περίεργα καμώματα της!

Όπως έμαθα κατά τη ξενάγηση που της έγινε στον ΣΚΑΙ η Ηλιάκη κοιτούσε τους χώρους… διερευνητικά καθώς έψαχνε το δικό της…καμαρίνι! Και όλα αυτά φορώντας μαύρα γυαλιά.

Ζήτησε ένα καμαρίνι αποκλειστικό όπου θα είναι μόνη της, πράγμα που σπανία συμβαίνει στα κανάλια σήμερα. Κι αυτό σιότι οι χώροι είναι λίγοι και μοιράζονται απο δυο και τρείς παρουσιαστές.

Η Μαρία όμως ήταν ανένδοτη και όλοι όσοι το άκουσαν στο κανάλι άρχισαν τα σχόλια του τύπου: «Σιγά και ποια είναι που θέλει δικό της καμαρίνι;».

Να φανταστείτε πως ακόμα και η Σία Κοσιώνη, δυνατό χαρτί του καναλιού, μοιράζεται το καμαρίνι της! Και ακόμα ξεκίνησε… Σκεφτείτε τι άλλο θα ζητήσει στη συνέχεια.

Καλό το κονέ με την Κορομηλά και τις συνήθειες αλλά αναρωτιέμαι. Σε λίγο θα ζητήσει και άνθρωπο να της φέρνει τα πιπάκια για τα τσιγάρα απο το περίπτερο; Α… ξέχασα… η Μαρία δεν καπνίζει… άλλωστε αυτό το έκανε η ίδια για την Ρούλα της. Την γυναίκα που την ανέδειξε και σήμερα δεν ανταλλάσει μαζί της ούτε καλημέρα.

Όχι μετά φταίνε οι άλλοι που λένε για τουπέ και χαρακτήρα… Εδώ με τη πρώτη επίσκεψη στον ΣΚΑΙ προκάλεσε σχόλια με τις απαιτήσεις της… Είναι δυνατόν στις μέρες που ζούμε;;;

Διαβάστε γιατί Ηλιάκη-Καινούργιου έκοψαν κάθε επαφή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.