Mπαλτάκος για Κασιδιάρη: “Ρε αλήτη…”

Tι είπε ο Τάκης Μπαλτάκος για τη συνομιλία του με τον Ηλία Κασιδιάρη;

Δεν έχει ξεχάσει ο Τάκης Μπαλτάκος την περίφημη μαγνητοσκοπημένη συνομιλία με τον Κασιδιάρη που είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.

Σήμερα που βρίσκεται εκτός κυβερνητικής θέσης αναπολεί τη συνομιλία του με τον Κασιδιάρη και λέει σύμφωνα με τον Βηματοδότη ότι… ορθά έπραξε.

«Ήθελα τότε επαφή με τους χρυσαυγίτες. Δεν μου μιλούσαν και δεν γνωρίζαμε τις κινήσεις τους. Όταν ήρθε στο γραφείο μου ο Κασιδιάρης, νόμιζα ότι θα άλλαζαν τακτική και ήθελα να ήμουν φιλικός μαζί του. Τι να του έλεγα; «Φύγε, ρε φασίστα, αλήτη, από το γραφείο μου»; Θα έχανα την επαφή. Ετσι λοιπόν του συμπεριφέρθηκα με αυτόν τον τρόπο», υποστήριξε.

Ο κ. Μπαλτάκος σχολίασε μάλιστα και την προφυλάκιση του Ηλ. Κασιδιάρη, του ανθρώπου που έγινε η αιτία να χάσει τη θέση του από την κυβέρνηση.

«Για μένα ήταν αναμενόμενη η προφυλάκιση. Δεν ήταν δυνατόν να είχαν δευτεροκλασάτα μέλη ή στελέχη δεύτερης διαλογής στη φυλακή και να είχαν έξω έναν Μιχαλολιάκο και έναν Κασιδιάρη. Δημιούργησαν οι χρυσαυγίτες αυτό το βίντεο με μένα νομίζοντας ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση ή θα εκβιάσουν τους δικαστές. Αστεία πράγματα», υποστήριξε.

Δείτε την πρώτη εμφάνιση Μπαλτάκου μετά τον χαμό με Κασιδιάρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.