Νίκος Μαζιώτης: πώς προσπάθησε να ξεφύγει, πού έγινε καταδίωξη [vid]

Πώς προσπάθησε να ξεφύγει ο Νίκος Μαζιώτης την ώρα που τον κυνηγούσαν αστυνομικοί; Δείτε στο βίντεο που έγινε η καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη.

Την ώρα που τον κυνηγούσαν οι αστυνομικοί, ο Νίκος Μαζιώτης έψαχνε απεγνωσμένα ένα μέσο διαφυγής από το Μοναστηράκι, κατά την αιματηρή συμπλοκή που οδήγησε στη σύλληψή του.

Αυτό αποκαλύπτεται από ένα νέο βίντεο από την καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη στα στενά της περιοχής.

Ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης προσπάθησε να σταματήσει τους οδηγούς ενός αυτοκινήτου και μίας μηχανής, επιχειρώντας να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον κυνηγούσαν.

Κατά την καταδίωξη, αρχικά ο Νίκος Μαζιώτης κοντοστέκεται στη συμβολή των οδών Αδριανού και Αιόλου. Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το zougla.gr, επιχειρεί ανεπιτυχώς να ανοίξει την πόρτα ενός διερχόμενου Mini Cooper.

Αμέσως μετά ενώ στέκεται στη μέση του δρόμου, ο Νίκος Μαζιώτης κατευθύνεται προς το μέρος του μία μοτοσικλέτα και όπως φαίνεται προσπαθεί να την ακινητοποιήσει, αλλά απέτυχε και έφυγε τρέχοντας.

Δείτε στο βίντεο την επεισοδιακή καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι:

Δείτε ποια η 25χρονη που συνέλαβε τον Νίκο Μαζιώτη, δείτε το βίντεο με την καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη, ποια η απόδειξη που πρόδωσε τον Νίκο Μαζιώτη, πού βρήκαν το κρυσφήγετο του Νίκου Μαζιώτη, με ποιον ήταν «γείτονας» ο Νίκος Μαζιώτης, ποια τα πρωτοπαλίκαρα του Νίκου Μαζιώτη, πώς είναι το εσωτερικό του σπιτιού – γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη και πώς πιστεύεται πως είναι σήμερα η καταζητούμενη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη Πόλα Ρούπα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.