Νίκος Μαζιώτης: η επεισοδιακή σύλληψη και ο Αυστραλός τραυματίας [φωτο]

Ποιος ο απολογισμός από τραυματίες μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη;

Η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη ήταν επεισοδιακή καθώς, έπεσαν πυροβολισμοί, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ οι κακοποιοί έριξαν τουλάχιστον μια χειροβομβίδα.

Σύμφωνα με τον Σκάι, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής είχαν από κοντά τον Νίκο Μαζιώτη ο οποίος το αντελήφθη και πέταξε εναντίον τους τη χειροβομβίδα.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός του αστυνομικού που μεταφέρθηκε στο 401, τραυματίστηκε και ο Νίκος Μαζιώτης που πιθανότατα θα μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά οι τραυματίες είναι 4 καθώς τραυματίστηκαν και δύο τουρίστες. Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη και ενός ακόμη ατόμου που εμπλέκεται.

nikos-maziotis-syllipsi-2Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στο Μοναστηράκι, που κατέληξε στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, τραυματίστηκε Αυστραλός τουρίστας.

Ο άτυχος άνδρας έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους καταστηματάρχες της οδού Μητροπόλεως. Στη συνέχεια στο σημείο έσπευσαν άτομα από το ΕΚΑΒ, ενώ ο τουρίστας μεταφέρθηκε με φορείο στο νοσοκομείο.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το τραύμα εντοπίζεται στο σημείο από τον αστράγαλο και κάτω.

Δείτε ποιος ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης, τον Νίκο Μαζιώτη αιμόφυρτο με χειροπέδες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.