Παναγιώτης Κουλαξίδης: ποιος ο 47χρονος δάσκαλος – τέρας που ασελγούσε σε παιδιά

Ποιος ο 47χρονος Παναγιώτης Κουλαξίδης, που ασελγούσε σε παιδιά;

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα στοιχεία του 47χρονου “δάσκαλου”, Παναγιώτη Κουλαξίδη, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κουλαξίδη, του Χρήστου και της Μαρίκας, γεννηθέντα στο Μπρέττεν Γερμανίας το έτος 1967, όπως αναφέρεται στα στοιχεία ταυτότητας.

Επτά ανήλικοι μαθητές ενός σχολείου σε χωριό των Σερρών, ηλικίας 8 ως 12 χρόνων, φέρονται να ήταν τα θύματα του 47χρονου, που εκτελούσε και χρέη υποδιευθυντή από το 2012 ως τον περασμένο Απρίλιο. Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η μητέρα ενός παιδιού βρήκε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης το προφίλ του γιου της και διαπίστωσε ότι ο 47χρονος, Παναγιώτης Κουλαξίδης του ασκούσε πίεση ζητώντας του να συνευρεθούν, σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, Όλγα Στρίκου. Η έρευνα για τη δραστηριότητα του εκπαιδευτικού αποκάλυψε ότι είχε ασελγήσει σε τουλάχιστον επτά παιδιά μέσα και έξω από το σχολείο.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση:

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 18:00 ώρα της 28.10.2014, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, κρίνεται αναγκαία λαμβάνοντας υπόψη το βαθμό των ενδείξεων ενοχής του κατηγορουμένου, την ένταση του δόλου του, την πρωταρχική ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις, οι οποίες προσβάλουν τη γενετήσια ελευθερία και την αγνότητα της παιδικής ηλικίας, καθώς και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσας.

Γενικότερα, η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Δείτε τον παιδόφιλο των Αχαρνών, Ισίδωρο Μάρκου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.