Σάλος με το χαστούκι του Παπαθεοδώρου στον Κόνιαρη [video]

Δείτε το βίντεο με το χαστούκι του Παπαθεοδώρου στον Κόνιαρη.

Ο Αντώνης Κόνιαρης… πόνεσε από ένα ανόητο φάουλ του Βασίλη Μουράτου στη δεύτερη περίοδο απέναντι στην Ισπανία, αφού ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε μία απαράδεκτη κίνηση εναντίον του.

Ο Βασίλης Μουράτος έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να πλησιάσει σε 85-87 στα -22″, αλλά το φάουλ του πάνω στον Φρανσίσκο Αλφόνσο το ένιωσε για τα καλά κι ο Αντώνης Κόνιαρης.

Ο 17χρονος γκαρντ είδε τον ομοσπονδιακό τεχνικό να ορμά προς το μέρος του και να τον χτυπά στο αριστερό μπράτσο, σε μια απαράδεκτη ενέργεια πριν στη συνέχεια κατσαδιάσει και τον 17χρονο γκαρντ των Αγίων Αναργύρων.

Λίγο αργότερα το περιστατικό διαψεύστηκε κι απ’ τις δύο πλευρές.

Δείτε το σχετικό video απ’ τη νίκη επί της Ισπανίας (85-89 2η παρ.) στο Ικόνιο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της β’ φάσης του U18 Eurobasket της Τουρκίας.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε πως βρήκε αέρα κι όχι τον Αντώνη Κόνιαρη, έχοντας ως μάρτυρα υπεράσπισης τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος διέψευσε πως τον χτύπησε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

«Με αφορμή videos που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή κι ειδικά ένα παιδί 18 ετών. Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα απ’ τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ, όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής» εξήγησε έπειτα τη νίκη επί της Ισπανίας (85-89 2η παρ. – 1η αγων. β’ φάσης U18 Eurobasket Τουρκίας) ο 39χρονος προπονητής της Εθνικής Εφήβων.

Με τη σειρά του, ο 17χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού πρόσθεσε πως «σχετικά με το δήθεν περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον μου, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής μου δεν με χτύπησε ΠΟΤΕ. Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά. Μου έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, όμως, σε καμία περίπτωση δε με χτύπησε. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Περιμένουμε απ’ τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί».

Δείτε το βίντεο με το χαστούκι του Παπαθεοδώρου στον Κόνιαρη:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.