Συμβουλές για να διαρκέσει περισσότερο το μαύρισμα!

Θέλετε να μαυρίσετε αλλά θέλετε να κάνετε και το μαύρισμά σας να διαρκέσει περισσότερο;

Δείτε 5 συμβουλές για να το καταφέρετε:

Πιες νερό: Παρόλο που είναι προφανές, το να είσαι ενυδατωμένη δεν κάνει μόνο καλό σε σένα αλλά και στην επιδερμίδα σου. Όταν είσαι ενυδατωμένη, το δέρμα σου δε θα ξεφλουδίζει και δε θα είναι ξηρό. Έτσι, θα είναι στην καλύτερη κατάστασή του για να δεχτεί το μαύρισμα.

Κάνε απολέπιση πριν μαυρίσεις: Το κλειδί για να αποκτήσεις τέλειο μαύρισμα αυτό το καλοκαίρι είναι να κάνεις απολέπιση. Μάλιστα καλό είναι να κάνεις την απολέπιση πριν το μαύρισμα. Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου και θα προετοιμαστεί κατάλληλα για το μαύρισμα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που έχει ήδη ξεκινήσει το μαύρισμα, κάνε απολέπιση μόνο όταν η επιδερμίδα σου είναι στεγνή. Διαφορετικά θα διώξεις το μαύρισμά σου.

Ενυδάτωση: Πρέπει πάντα να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου ανεξάρτητα από την εποχή που διανύεις. Το καλοκαίρι, αν το σώμα σου είναι ενυδατωμένο καλά, θα μαυρίσει με τέλειο τρόπο.

Βάζε πάντα αντιηλιακό: Διαβάζουμε παντού ότι πρέπει να φοράμε αντιηλιακό και υπάρχει λόγος γι’αυτό. Βάζοντας αντιηλιακό δε σημαίνει πως δε θα μαυρίσεις αλλά το αποτέλεσμα που θα έχεις θα είναι πιο φυσικό και δε θα κινδυνεύει και η επιδερμίδα σου από τις επικίνδυνες ακτινοβολίες.

Χρησιμοποίησε baby oil: Αντί να χρησιμοποιείς λάδι για μαύρισμα στην παραλία μπορείς να βάζεις baby oil. Το baby oil και λειτουργεί σαν λάδι μαυρίσματος και προστατεύει περισσότερο την επιδερμίδα σου.

Διαβάστε πόσο επικίνδυνο είναι για το δέρμα το solarium.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.