Κοινωνικό μέρισμα, Taxisnet: πώς θα δείτε αν θα το πάρετε την Παρασκευή

Πώς οι αιτούντες μπορούν να δουν εάν θα πάρουν το βοήθημα του κοινωνικού μερίσματος αύριο Παρασκευή στο taxisnet;

Όσοι έχουν κάνει αίτηση μπορούν να μπουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Taxisnet και να πατήσουν την επιλογή της αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα. Μετά μπορούν να πατήσουν την επιλογή ”εκτύπωση” και να δουν την κατάσταση της αίτησης τους. Εφόσον γράφει την επιλογή ”Προς Πληρωμή” τότε ο δικαιούχος θα λάβει την Παρασκευή το Κοινωνικό Μέρισμα στον τραπεζικό του λογαριασμό που έχει δηλώσει στην αίτηση.

Η κατάσταση της αίτησης στους αιτούντες στο κοινωνικό μέρισμα θα αλλάζει σταδιακά μέσα στην ημέρα.

Όσοι από τους αιτούντες δεν δουν την κατάσταση ”προς πληρωμή” θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη δόση για το κοινωνικό μέρισμα που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Ιουλίου με πιθανότερη ημερομηνία τις 29 ημέρα Τρίτη.

Οι επόμενες πληρωμές για το Κοινωνικό Μέρισμα

Για τις αιτήσεις που έχουν απορριφθεί με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2013 και πληρούν τις προϋποθέσεις με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2014, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί 15 ημέρες μετά τη λήξη της εμπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2014.

Για τις λοιπές αιτήσεις που εκκρεμούν λόγω ελέγχου των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος ή έχουν παραπεμφθεί προς έλεγχο, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί από την 1/10/2014 έως και την 10/10/2014.

Διαβάστε ποιες οι τελικές ημερομηνίες καταβολής για το κοινωνικό μέρισμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.