Νέο σκάνδαλο για τους Κλίντον: ποιος είναι ο πατέρας της Τσέλσι

Ποιο το νέο σκάνδαλο για τους Κλίντον; Ποιος ο πατέρας της Τσέλσι;

Έντονες είναι οι φήμες τον τελευταίο καιρό πως ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος να μην είναι ο βιολογικός πατέρας της κόρης της Χίλαρι, Tσέλσι.

Τις αποκαλύψεις έρχεται να κάνει ο επί σειρά ετών βοηθός του Μπιλ Κλίντον, Larry Nichols.

Σ’ ένα ακόμα σκάνδαλο μπλέκεται η οικογένεια Κλίντον, αυτή τη φορά όμως όχι από την πλευρά του πρώην προέδρου.
Σύμφωνα με τις φήμες, η Τσέλσι δεν είναι βιολογικό παιδί του πατέρα της , Μπιλ Κλίντον.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι η πατρότητα της Τσέλσι αποτελεί «το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Αρκάνσας».
Σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά των ΗΠΑ, πολλοί άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι όταν πληροφορήθηκαν πως ο Μπιλ Κλίντον δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι, αλλά οι άνθρωποι του Little Rock στο Αρκανσάς, φαίνεται πως ξέρουν την αλήθεια εδώ και δεκαετίες.

Ο πρώην βοηθός του Μπιλ Κλίντον, Larry Nichols, αποκαλύπτει πως ο Webster Hubbell, πρώην δήμαρχος του Little Rock, είναι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, πριν από χρόνια ο Μπιλ Κλίντον είχε αναμειχθεί σε ένα σκάνδαλο, καθώς μία γυναίκα-κάτοικος του Little Rock, ισχυριζόταν πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Ο Μπιλ Κλίντον αρνήθηκε τις «κατηγορίες» και την πατρότητα, αποκαλύπτοντας πως είναι στείρος.

«Συζητούσαμε για τις απαιτήσεις αυτής της γυναίκας, που ισχυριζόταν ότι ο Μπιλ την άφησε έγκυο, όμως εκείνος αρνήθηκε ότι μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί καθώς, όπως ο ίδιος είπε, είχε περάσει ιλαρά ως παιδί και αυτό τον κατέστησε στείρο», είπε ο πρώην βοηθός του, Larry Nichols, ενώ πρόσθεσε: «Τα ακριβή λόγια του Μπιλ Κλίντον ήταν: «Πυροβολώ τυφλά». Έμεινα έκπληκτος από αυτό που μόλις είχα ακούσει και τότε τον ρώτησα: «Και η Τσέλσι;». Και μου απάντησε: «Ω, είναι παιδί του Webb [Hubbell]«».

Δείτε το παπούτσι που πέταξαν στη Χίλαρι Κλίντον.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.