Αλέξανδρος Ζαχαριάς: θύμα σοβαρού τροχαίου ο επιχειρηματίας, “κομμάτια” η Ferrari

Τι συνέβη με τον επιχειρηματία, Αλέξανδρο Ζαχαριά; Σε ποιο σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη;

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε χθες τα ξημερώματα ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, ο επιχειρηματίας, που βρίσκεται πίσω από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων εμπορίας παιχνιδιών, ο οποίος οδηγώντας μια Ferrari κόκκινου χρώματος, λίγο έλειψε να εμπλακεί σε καραμπόλα.

Το τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, ενώ στην κόκκινη Ferrari βρισκόταν και ο 17χρονος γιος του Αλέξανδρου Ζαχαριά.

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του όταν η κόκκινη Ferrari που οδηγούσε καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, στην προσπάθειά του να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που είχαν ήδη συγκρουστεί. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, ενώ και οι δύο επιβαίνοντες στο Smart τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Μιλώντας στο zougla.gr, o Αλέξανδρος Ζαχαριάς ανέφερε ότι δεν ήταν στο αντίθετο ρεύμα και ότι, όταν είδε τα οχήματα μπροστά του, «έκοψε» το τιμόνι και «κάρφωσε» τη Ferrari στα κάγκελα.

«Θυσίασα τα υλικά αγαθά. Για μένα δεν μετράνε, όση αξία κι αν έχουν. Πέταξα το Ι.Χ. για να αποφύγω τα οχήματα που ήταν μπροστά μου. Σέβομαι τους συνανθρώπους μου. Το κοντέρ του αυτοκινήτου μου γράφει 20.000 χιλιόμετρα σε 10 χρόνια, δεν το κυκλοφορώ για να πουλήσω εφέ. Συμβαίνουν αυτά, δεν ξέρουμε ακόμη ποιος ευθύνεται» δήλωσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς.

Διαβάστε πώς σκοτώθηκε σε τροχαίο η Κατερίνα Αλζέτα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.