Βάσεις 2014: τα αποτελέσματα των Πανελληνίων | results.minedu.gov.gr

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τις βάσεις 2014. Η αγωνία όλων των υποψηφίων φτάνει στο τέλος της με τα αποτελέσματα των βάσεων 2014.

Στις 10:00 το πρωί, πρόκειται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τις βάσεις 2014 στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα που τους αφορούν στην ιστοσελίδα results.minedu.gov.gr του Υπουργείου Παιδείας, ενώ θα αναρτηθούν και στα λύκεια όλης της χώρας.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα που τους αφορούν για τις βάσεις 2014 από την ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Παιδείας results.minedu.gov.gr και πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους καθώς και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο- Όνομα- Πατρώνυμο- Μητρώνυμο).

Τα αποτελέσματα για τις βάσεις 2014 θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ημέρας.

Θα ανακοινωθούν επίσης τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών- μελών της ΕΕ μη ελληνικής καταγωγής.

Επίσης, το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις μετεγγραφές, οι οποίες φέτος όχι μόνο αφορούν περισσότερους από πέρυσι, αλλά θα ικανοποιηθεί και μεγαλύτερο ποσοστό αιτήσεων.

Και αυτό διότι ορισμένες κατηγορίες υποψηφίων, όπως τρίτεκνοι και πολύτεκνοι, θα μπορούν να μετεγγραφούν ελεύθερα σε ιδρύματα που εδρεύουν κοντά στον τόπο κατοικίας.

Για τους υπολοίπους που επιθυμούν να μετεγγραφούν, θα πρέπει το κατά κεφαλήν εισόδημα στην οικογένεια να μην ξεπερνά τις 9.000 ευρώ, ωστόσο σε αυτή την κατηγορία θα υπάρχει ποσόστωση 10% επί του αρχικού αριθμού εισακτέων για κάθε τμήμα.

Διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για τις βάσεις 2014, καθώς και:

Βάσεις Πανελλήνιες 2014 Αποτελέσματα Μόρια ΑΕΙ
Βάσεις Πανελλήνιες 2014 Αποτελέσματα Μόρια ΤΕΙ
Τα τελικά αποτελέσματα για τις βάσεις 2014
Τι ώρα θα βγουν τα αποτελέσματα για τις βάσεις 2014
Πότε βγαίνουν οι βάσεις 2014
Τι ώρα βγαίνουν οι βάσεις 2014 και πού θα δείτε τα αποτελέσματα.
Ποια τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014. Στατιστικά.
Πώς να δείτε τα αποτελέσματα για τις βάσεις 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.