ΕΝΦΙΑ, Taxisnet: ποιες οι προθεσμίες πληρωμής των δόσεων του εκκαθαριστικού

Ποιες θα είναι οι προθεσμίες πληρωμής των δόσεων αφού ξεκίνησαν ήδη να αναρτώνται στo taxisnet για τον ΕΝΦΙΑ τα εκκαθαριστικά;

Σε περιπέτειες μπαίνουν ξανά περίπου 6 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς έως το τέλος του έτους θα πρέπει να βάζουν κάθε μήνα το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πληρώσουν τον νέο Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων αλλά και το συμπληρωματικό φόρο που επιβάλλεται σε όσους διαθέτουν ακίνητα αντικειμενικής αξίας άνω των 300.000 ευρώ.

Από σήμερα θα αρχίσουν να αναρτώνται στο Taxisnet τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ, μια διαδικασία θα αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Σαββατοκύριακου.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να αναζητήσουν τα ηλεκτρονικά εκκαθαριστικά σημειώματα στο λογαριασμό τους στο Taxisnet χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης.

Για κάθε σύζυγο θα εκδοθεί ξεχωριστό εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ ενώ σε περίπτωση που η σύζυγος δεν διαθέτει δικούς της κωδικούς πρόσβασης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τους κωδικούς του συζύγου.

Διαθέσιμα στην προσωπική σελίδα των φορολογουμένων στο Taxisnet είναι πλέον από το απόγευμα της Παρασκευής τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.

Στο πεδίο “προσωποποιημένη πληροφόρηση” και στην κατηγορία “στοιχεία χρεών εκτός ρύθμισης” θα βρει κανείς την οφειλή του ΕΝΦΙΑ και την ταυτότητα οφειλής για να την πληρώσει.

Οι προθεσμίες πληρωμής των πέντε (5) δόσεων για το εκκαθαριστικό στο ΕΝΦΙΑ:

Η 1η δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως τις 29-08-2014
Η 2η δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως τις 30-09-2014
Η 3η δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως τις 31-10-2014
Η 4η δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως τις 28-11-2014
Η 5η δόση θα πρέπει να πληρωθεί έως τις 31-12-2014

Δείτε πώς θα διορθωθούν τα λάθη στο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ στο taxisnet, τι θα γράφει το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ στο taxisnet και ποιο είναι το εκκαθαριστικό για ΕΝΦΙΑ στο taxisnet.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.