Η Γιάννα Αγγελοπούλου με μπικίνι κάνει θαλάσσιο σκι [φωτο]

Δείτε τη Γιάννα Αγγελοπούλου με μπικίνι στη θάλασσα.

Στο Ιόνιο εντοπίστηκε η θαλαμηγός του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, για άλλη μια χρονιά. Η οικογένεια συνεχίζει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και τις πρώτες φωτογραφίες εξασφάλισε αποκλειστικά το Anatropionline.gr.

Όσο κι αν προσπάθησαν να κινηθούν διακριτικά, το πολυτελέστατο σκάφος στο οποίο επέβαινε το ζεύγος, έγινε αμέσως αντιληπτό από κατοίκους και τουρίστες της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο φακός απαθανάτισε την Γιάννα Αγγελοπούλου όσο εκείνη ετοιμαζόταν για να επιδοθεί στο αγαπημένο της άθλημα, το θαλάσσιο σκι.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα των ανδρών της προσωπικής της φρουράς, η σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών αγώνων επέλεξε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού, για να κολυμπήσει σε γαλαζοπράσινα νερά και να αθληθεί. Μάλιστα χαλάρωσε τόσο και παραβλέποντας τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν δίστασε να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα τόπλες.

Τα βράδια η οικογένεια επισκέπτεται αγαπημένα στέκια του νησιού, αν και τις περισσότερες ώρες τους, τις περνούν στο υπερπολυτελές σκάφος τους, που σύντομα θα βάλει πλώρη για άλλον προορισμό.

Δείτε τη Γιάννα Αγγελοπούλου στη θάλασσα:

Δείτε τη Γιάννα Αγγελοπούλου με τους γιούς της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.