Κωνσταντίνος Σγουρός – Γιάννης Κομμάτης: πώς στήθηκε η ενέδρα θανάτου [video]

Πώς έστησαν την παγίδα δολοφονίας σους Κωνσταντίνο Σγουρό και Γιάννη Κομμάτη οι δύο 19χρονοι δράστες;

Συνελήφθη και ο δεύτερος 19χρονος δράστης της διπλής δολοφονίας των Κωνσταντίνου Σγουρού και Γιάννη Κομμάτη στη Μάνη, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 19χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στην Ασφάλεια, αργά τη νύχτα, δηλώνοντας τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

Μετά την εξαφάνιση των δύο νεαρών Κωνσταντίνου Σγουρού – Γιάννη Κομμάτη, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους έως ότου οι δύο φίλοι βρέθηκαν σε μια ρεματιά σε επαρχιακό δρόμο της Μεσσηνίας.

Από τα μέχρι ώρας στοιχεία, φαίνεται πως τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία των δυο 26χρονων φίλων, Γιάννη Κομμάτη και Κωνσταντίνου Σγουρού, ήταν οικονομικά, ενώ όπως αποδείχθηκε τα δύο θύματα μετά από νυχτερινή έξοδο είχαν ραντεβού με τους δύο φίλους τους, που έμμελε να είναι και οι δολοφόνοι τους.

Από το βράδυ της δολοφονίας, οι αστυνομικοί μέσω σημειώσεων στο σπίτι του ενός από τα δύο θύματα αλλά και τις κλήσεις των κινητών τηλεφώνων έφτασαν στα ίχνη του μόλις 19 ετών Π.Μ. που συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του. Τη νύχτα παραδόθηκε στην αστυνομία ο συνεργός του Π.Μ., επίσης 19 ετών Ν.Μ.Λ που αναμένεται να πάρει και εκείνος μαζί με τον άλλο εκτελεστή τον δρόμο για τον εισαγγελέα στις τρεις το μεσημέρι.

Στόχος ήταν μόνο ο ένας από τα θύματα!

Όπως είπε ο ένας από τους δύο δράστες που ομολόγησε την πράξη του στόχος ήταν μόνο ο ένας από τα δύο θύματα. Ο Κώνσταντίνος Σγούρος με τον οποίο υπήρχε και η οικονομική διαφορά εξαιτίας μιας παραγγελίας κάποιων αναβολικών χαπιών. Οι αστυνομικοί γνώριζαν από μαρτυρίες ότι ο 19χρονος είχε διαπληκτιστεί με τον σύμβουλο διατροφής, ενώ στα πράγματα του θύματος είχαν βρεθεί και σημειώσεις για την παραγγελία των φαρμάκων.

Πώς στήθηκε η ενέδρα θανάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit ο 18χρονος ομολόγησε πως έστησε παγίδα στον σύμβουλο διατροφής. Γνωρίζοντας την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα του τηλεφώνησε τη νύχτα της Δευτέρας και του είπε ότι γνώριζε για ένα αυτοκίνητο-ευκαιρία και πως θα μπορούσε να του το δείξει. Είχε μαζί του τον άλλο 18χρονο και σκόπευαν μαζί να … πείσουν τον Κωνσταντίνο Σγούρο για την οικονομική διαφορά που είχαν. Για τον λόγο αυτό είχαν πάρει μαζί τους και όπλο. Για να μην υποψιαστεί το θύμα του είπαν ότι το αυτοκίνητο είναι σε ένα χωριό και πως θα τον έπαιρναν μαζί τους με το αυτοκίνητο καθώς ο δρόμος ήταν δύσκολος.

Τη μοιραία νύχτα, ο Κωνσταντίνος Σγούρος ήταν μαζί με τον φίλο του Γιάννη Κομμάτη. Ο επαγγελματίας οπλίτης είναι και μηχανικός κι έτσι ο φίλος του του ζήτησε να πάει μαζί του για να “τσεκάρει” με την εμπειρία του το αυτοκίνητο. Κάπως έτσι οι δυο φίλοι ξεκίνησαν για την παγίδα!

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θανάτου, υπήρξε – όπως είπε ο ένας εκ των δύο δραστών – καυγάς, ενώ ανέφερε ότι το ένα από τα θύματα του έριξε χαστούκι.

Τα θύματα Κωνσταντίνος Σγουρός και Γιάννης Κομμάτης προσπάθησαν να φύγουν, τότε όμως τους πυροβόλησαν πισώπλατα. Ο ένας από τους δύο πήρε τη μηχανή του Κωνσταντίνου Σγούρου και προσπάθησε να την κρύψει στην πόλη της Καλαμάτας.

Πάντως, μετά τις συλλήψεις οι δύο δράστες φαίνεται να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Δείτε το βίντεο για τη δολοφονία των ΚομμάτηΣγουρού:

Διαβάστε ποιοι οι 19χρονοι δολοφόνοι των Κωνσταντίνου Σγουρού και Γιάννη Κομμάτη, ποιοι οι Κωνσταντίνος Σγουρός και Γιάννης Κομμάτης και πώς δολοφονήθηκαν οι δύο 26χρονοι Κωνσταντίνος Σγουρός και Γιάννης Κομμάτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.